In memoriam: Niels Schuddeboom

dinsdag 19 december 2017
In memoriam: Niels Schuddeboom

De boom is gevallen.

Als er iemand is die zich door geen enkele beperking liet tegenhouden dan was het Niels Schuddeboom. Niels werd 35 jaar geleden geboren en was zijn gehele leven afhankelijk van een rolstoel. De afgelopen jaren heeft Niels werk gemaakt van het bestrijden van bureaucratie en overbodige regeldrift in de zorg. In dat kader heeft Vegro, Niels dikwijls binnen de organisatie kunnen raadplegen. Niels heeft onder andere dan ook bijgedragen aan het Vegro manifest. Vooral Niels zijn positieve benadering maakten hem tot een waardevolle gesprekspartner voor een ieder die invloed hadden op het zorgsysteem. Niels was de iniatief nemer van de shakingtree award een prestigieuze prijs voor hen die de zorg veranderen.

Op 9 december jl. is Niels begraven. Een ongeneselijke ziekte en een jaar tussen hoop en vrees ging hieraan vooraf. Vegro was naast een gesprekspartner ineens ook leverancier van verpleeghulpmiddelen.

We zullen Niels met zijn allen vooral herinneren aan zijn heldere inzichten over het verminderen van de bureaucratie in de zorg. Niels zijn leven is veel te vroeg geëindigd maar in de wetenschap dat hij anderen inspireerde wordt zijn werk voortgezet. Wij wensen zijn vrouw Sanne en zijn zoon Sep veel sterkte en kracht met dit verlies maar we zullen het goede werk en Niels zijn ideeën voortzetten daar waar wij dat kunnen.
 

8.1
743 Thuiswinkel reviews

Snel en netjes geleverd.

I Verzijden 24-4-2018 13:57:07 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)