Haarwerkspreekuren in de Thuiszorgwinkels

dinsdag 17 juli 2012
Haarwerkspreekuren in de Thuiszorgwinkels

Vegro Thuiszorgwinkel Alphen, Leiderdorp en Lisse organiseren in samenwerking met New Vision Haarmode haarwerkspreekuren. Bij ongewild haarverlies of dunner wordend haar biedt New Vision Haarmode de oplossing. Een haarwerk kan een modieuze of een medische reden hebben.
Bij modieuze denk dan aan een haarverlenging, opvulling, staarten, turtles voor bv. feestjes of klanten die gewoon dikker haar willen. Bij medische redenen betreft het meestal mensen die een chemokuur moeten ondergaan of alopecia hebben dit is een haarziekte.

Verschillende haarwerken
Er wordt onderscheid gemaakt in synthetische haarwerken en haarwerken van echt haar.
Synthetisch kan er overigens als echt haar uit zien bij een goede kwaliteit. Een synthetisch haarwerk heeft als voordeel je wast het schudden drogen en het zit weer in model. Echt haar dient na het wassen gestyled te worden. Daarnaast spreekt men van een confectie haarwerk of een maatwerk haarwerk.
Confectie wordt gekozen uit de 10 collecties die New Vision Haarmode voert. Vele modellen, kleuren en maten zijn mogelijk. Voor een maatwerk wordt een mal gemaakt wat precies de vorm van het hoofd heeft en exact d.m.v. een staal van de eigen haarkleur krijgt of de kleur die gewenst is.

Wat houdt het spreekuur in?
Een erkend haarwerker neemt een vragenlijst door. Aan de hand van de vragenlijst kunnen er een aantal haarwerken geprobeerd worden. Er is altijd een grootte voorraad aanwezig om direct te passen en eventueel direct te leveren. Doormiddel van een medische indicatie of een verwijzing uitgeschreven door een arts of specialist wordt wellicht het haarwerk geheel of gedeeltelijk vergoed.

Tijdens de spreekuren wordt er een analyse van hoofdhuid en haar folikel (wortel) gemaakt .
Gezond haar vereist een gezonde hoofdhuid door effecten van o.a. een dieet ,narcose, medicijngebruik, chemotherapie en stress, hormonale oorzaken zwangerschap menopauze kan de haargroeicyclus en de hoofdhuid verstoort raken. Mediceutical draagt zorg bij omstandigheden waardoor het haar meer uitvalt of dunner wordt door bovenstaande oorzaken.
Ook voor psoriasis heeft mediceutical een behandelplan. Na de scopie wordt dus een behandelplan opgesteld door middel van thuis te gebruiken producten en na bij een volgend spreekuur wordt er weer een scope gemaakt. en de resultaten besproken

Wanneer en waar?
Op de onderstaande data en plaatsen worden de spreekuren gehouden tussen 10.00 en 15.00 uur.
Schema:
24 juli ’12 Thuiszorgwinkel Lisse, Vennestraat 13
31 juli ’12 Thuiszorgwinkel Leiderdorp, Simon Smitweg 10
7 augustus ’12 Thuiszorgwinkel Alphen, Euromarkt 1
14 augustus ’12 Thuiszorgwinkel Leiderdorp, Simon Smitweg 10
Meer informatie is te vinden op de website van New Vision Haarmode:
www.newvision-haarmode.nl. Voor nadere informatie over het spreekuur of voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar: 070-3270641

New Vision Haarmode
New Vision Haarmode bestaat al meer dan 20 jaar. Het is een kapsalon waar men terecht kan voor een nieuw kapsel en voor de aanschaf van een volledig haarwerk(pruik) of een haarstukje wat op diversen methode bevestigd kan worden permanent of semi-permanent. Daarnaast zijn er ook diverse stylingproducten, reinigings- en verzorgingsproducten en diverse haaraccessoires in het assortiment.
New Vision Haarmode heeft met alle zorgverzekeraars afspraken gemaakt voor de levering van haarwerken bij medische problemen zoals Alopecia, bestraling en chemotherapie. Er kan rechtstreeks bij zorgverzekeraars gedeclareerd worden.

8.3
688 Thuiswinkel reviews

Goede servic en snel leveren en gekochte artikelen optijd geleverd. Wil binnenkort een Scootmobiel kopen dus ga eerst bij jullie kijken, heb ik al over gebeld.

Ko Scheele 13-3-2018 16:33:22 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)