Gratis Gezondheidscheck Vierdaagse in Thuiszorgwinkel Rotterdam Groenendaal

woensdag 23 september 2015

Vegro organiseert in samenwerking met Stichting Nationale Cholesterol Test de Rotterdamse Gezondheidscheck Vierdaagse, van woensdag 7 oktober tot en met zaterdag 10 oktober. De Gezondheidscheck Vierdaagse vindt plaats in Thuiszorgwinkel Rotterdam gelegen aan de Groenendaal 29F in Rotterdam.

Tijdens deze Vierdaagse kunt u gratis uw bloeddruk, het cholesterolgehalte, BMI en vetpercentage laten meten. De bloeddruk vertelt een hoop over de conditie waarin u verkeert. Het is daarom van belang de bloeddruk regelmatig te controleren. Daarnaast wijst onderzoek uit dat bij 65% van de 10 miljoen Nederlanders tussen 30 en 70 jaar sprake is van een verhoogd cholesterol, één van de risicofactoren voor hart- en vaatziekten. De gezondheidscheck is een duidelijke graadmeter om te checken hoe gezond het lichaam is. Om tot een juist resultaat te komen is het BMI en vetpercentage ook van belang. De metingen worden uitgevoerd door gediplomeerde verpleegkundigen.

Afhankelijk van de uitslag van de meting wordt een op maat gemaakt fitplan samengesteld. Met dit fitplan kunt u vier weken aan de slag om de waardes te verbeteren. Hierna kan een vervolgafspraak gemaakt worden om de nieuwe resultaten te meten.

Tijdens de Gezondheidscheck Vierdaagse bent u welkom van woensdag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.30 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur. De gezondheidscheck wordt op afspraak afgenomen. Een afspraak maken voor de gezondheidscheck kan eenvoudig in de Thuiszorgwinkel of via telefoonnummer 0800 - 2 88 77 66 (gratis).

Bij de Thuiszorgwinkels zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar, zoals bloeddruk- of vetmeters, om ook regelmatig zélf de gezondheid te controleren. De verpleegkundigen kunnen geen medisch advies aan de meting verbinden.

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)