Ga veilig op pad -laat uw rollator controleren

vrijdag 25 april 2014

De maand mei staat voor Vegro in het teken van mobiliteit! De zomer komt eraan en iedereen wil naar buiten toe met het mooie weer. Belangrijk is dat u dan veilig naar buiten toe gaat. Een loophulpmiddel als een rollator kan uitkomst bieden. Bent u al in het bezit van een rollator? Maak dan gebruik van de Mobiele Rollator Service.

Vegro Thuiszorgwinkels is in mei 2009 gestart met een Mobiele Rollator Service. De service stelt cliënten in staat om in heel Nederland zijn of haar rollator te laten controleren en repareren. Voor optimaal gebruik, vereist een rollator namelijk een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Daarnaast wordt de rollator gebruiker geadviseerd over de juiste houding achter een rollator. Een professionele monteur houdt spreekuur in een van de vele Thuiszorgwinkels van Vegro. Cliënten kunnen met hun rollator naar de winkel komen en diverse kleine reparaties laten uitvoeren of de rollator laten afstellen.

Wilt u uw rollator klaar maken voor de zomer? Neem dan (gratis) contact op met de klantenservice van Vegro 0800 – 2 88 77 66 om een afspraak te maken bij één van de deelnemende Thuiszorgwinkels. U kunt ook een van onze winkels binnen stappen voor het maken van een afspraak. 

8.5
610 Thuiswinkel reviews

Goede en snelle service. De medewerkers denken goed mee.

jet 18-1-2018 18:52:08 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)