Forever Young Festival 2017

woensdag 23 augustus 2017

Op woensdag 23 augustus vindt het nieuwe, gratis en jaarlijks terugkerende festival voor alle senioren in Nederland plaats op de Esplanade in Almere. Het festival is een dag vol met muziek, theater, workshops, spel en beleving. Er komt een compleet gevarieerd programma met bekende artiesten, van zang tot dans en van cabaret tot theater. Alles komt aan bod! Forever Young Festival wordt een geweldige belevenis voor alle bezoekers en de entree is gratis inclusief enkele consumpties.

Het festivalterrein heeft ruim 8 venues waar de verschillende optredens en activiteiten plaatsvinden. De enorme diversiteit aan onder andere prachtige unieke spiegeltenten, kleine theatertentjes, workshops, een reuzenrad, ludieke straatartiesten, de sfeervolle aankleding en een nostalgische kermis zullen hier een bijdrage aan gaan leveren. Bijna alles is overdekt en biedt ruim plaats voor mensen met een beperking.

Alle activiteiten zijn erop gericht om 10.000 senioren (alleen toegankelijk voor senioren van 65 jaar en ouder) de dag van hun leven te geven. Een dag zonder zorg én zonder zorgen. Een dag waarop men de hele dag weer ervaart waarom het leven leuk is, dat er ondanks beperkingen toch een heleboel mogelijk is. En... vooral ook dat men nooit alleen is want ze hebben elkaar.

Vegro is er trots op dat wij ons partner mogen noemen van het Forever Young Festival 2017. Vegro staat voor een beter leven met meer comfort. Als de specialist in hulpmiddelen, ondersteunt Vegro graag bij de gewenste kwaliteit van leven.

Wilt u voor deze dag geheel gratis gebruik maken van een rolstoel? Dat kan! Vul hier het contactformulier in, en wij zorgen er speciaal voor u voor dat er een rolstoel bij de ingang van het Forever Young Festival klaar staat. U kunt ook de rolstoel voor iemand anders aanvragen. U kunt dit invullen bij het opmerkingen veld. Let op: Per persoon is het mogelijk om één rolstoel te bestellen.

8.4
615 Thuiswinkel reviews

Prima bedrijf snel en netjes geregeld. Het wordt ook nog thuis bezorgd na een afspraak

With 18-1-2018 22:29:13 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)