Flower Parade

vrijdag 10 augustus 2012
Flower Parade

Zaterdag 11 augustus zal Vegro meedoen aan de Flower Parade 2012!

In 1946 werd voor het eerst in Rijnsburg een bloemencorso georganiseerd. Een evenement wat sindsdien een jaarlijks terugkomend evenement is.

Praalwagens en personenauto´s met bloemen. Muziek, show en ruim 100 fraai uitgedoste figuranten: de ingrediënten van de Flower Parade Rijnsburg. Op zaterdag 11 augustus rijdt de Flower Parade een ware zegetocht door Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk. Een dag eerder, op vrijdagavond 10 augustus is het publiek welkom in Bloemenveiling Flora Holland in Rijnsburg voor de feestelijke Flower Parade Show. De officiële openingshandeling wordt vrijdagmiddag verricht door de heer Jan Slagter, directeur van Omroep MAX. Op zondag 12 augustus zijn de praalwagens opgesteld op de Kon. Wilhelminaboulevard in Noordwijk.

De Flower Parade 2012 staat in het teken van “Ik hou van…”. Voor Vegro is het “Ik hou van hulpmiddelen”. Op de praalwagen zijn verschillende hulpmiddelen vertegenwoordigd voor de verschillende doelgroepen van Vegro. Op de praalwagen zie je een ‘Ja Zuster, Nee Zuster’ act. Achter de praalwagen rijden drie scootmobielen, beter bekend als de “Benidorm Bastards”.

Kijk voor meer informatie, route en tijden op de website: http://www.rijnsburgscorso.nl/

8.5
568 Thuiswinkel reviews

helemaal tevreden

Janny 17-12-2017 09:25:55 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)