Feestelijke opening Thuiszorgwinkel Katwijk

donderdag 17 januari 2013

Op zaterdag 19 januari vindt de feestelijke opening van de nieuwe locatie van Thuiszorgwinkel Katwijk plaats. De winkel is verhuisd van de Steenbakkerstraat naar de Ambachtsweg 22. Het nieuwe pand heeft een groter oppervlak en biedt daarom een groter assortiment hulpmiddelen dan de oude locatie.
De Thuiszorgwinkel wordt officieel geopend door wethouder G. Mosterd, Simone van Veen, oprichter van Vegro en directeur René Kamerbeek.
Tussen 11.00 en 15.00 uur worden er verschillende activiteiten georganiseerd waaronder; gratis bloeddruk- en vetpercentagemeting, demonstratie van scootmobielen en sta-opstoelen, informatie over de ledenservice en thuiszorg van Marente en apetito en een gratis voetmeting door Livit orthopedie.

Gedurende de dag is er een koek en zopie tent om u te voorzien van een winterse versnapering en tevens is er voor iedere bezoeker een goodie bag.

In de Thuiszorgwinkel kan men terecht voor het lenen, huren of kopen van diverse hulpmiddelen zoals kraamproducten, krukken en rolstoelen. Daarnaast voert de winkel een breed assortiment aan artikelen voor sport en beweging.

Wij zien u graag op de 19de!

8.4
661 Thuiswinkel reviews

vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle levering.

yvon 24-2-2018 11:06:17 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)