Feestelijke opening Thuiszorgwinkel Katwijk groot succes!

woensdag 23 januari 2013

Op zaterdag 19 januari vond de feestelijke opening van de nieuwe locatie van Thuiszorgwinkel Katwijk plaats. In Katwijk werd de Thuiszorgwinkel officieel geopend door wethouder G. Mosterd, René Kamerbeek, directeur Vegro en Simone van Veen, oprichtster Vegro. 
De dag telde vele bezoekers, die diverse metingen konden laten verrichten. Zo konden de bloeddruk en het vetpercentage opgemeten worden en werd er door Livit een voetscan gedaan. Daarnaast kon men terecht voor informatie en advies op het gebied van hulpmiddelen en de ledenservice van Marente. De bezoekers maakten gretig gebruik van de koek-en-zopie kraam, waar men, onder het genot van een kop erwtensoep of warme chocolademelk, kon opwarmen. Uiteraard ging iedere bezoeker naar huis met een leuke goodiebag.
Al met al was het een succesvolle opening en een goed startschot voor de nieuwe locatie die al veel mensen weten te vinden.

In de Thuiszorgwinkel kan men terecht voor het lenen, huren of kopen van diverse hulpmiddelen zoals kraamproducten, krukken en rolstoelen. Daarnaast voert de winkel een breed assortiment aan artikelen voor sport en beweging.

Waar:
Thuiszorgwinkel Katwijk
Ambachtsweg 22
2222 AL Katwijk

8.4
661 Thuiswinkel reviews

vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle levering.

yvon 24-2-2018 11:06:17 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)