Feestelijke opening Thuiszorgwinkel Almere Buiten!

dinsdag 24 juni 2014

Op zaterdag 5 juli vindt de officiële opening van Thuiszorgwinkel Almere Buiten plaats. Men is tussen 11.00 en 15.00 uur van harte welkom. De winkel is per 28 april verhuisd van de Poldermolenweg 113 naar de Reykjavikstraat 1. De straat ligt in het nieuwe winkelcentrum van Almere Buiten, tegenover de grootste C1000 van Nederland en Gezondheidscentrum de Molenwiek.

Uiteraard wordt gedurende de dag voor koffie, thee en iets lekkers gezorgd. Het programma begint om 11.00 uur met een openingswoord van wethouder dhr. R. Peeters en directeur Vegro dhr. R. Kamerbeek. Gezamenlijk knippen zij het lint door, waarna diverse activiteiten (gratis) van start zullen gaan:

• Beter Horen neemt een hoortest af en informeert men over de nieuwe generatie hoortoestellen.
• De medewerkers van de Thuiszorgwinkel meten de waarde van de bloeddruk en vetpercentage.
• Laat huidproblemen en vochtophopingen beoordelen door de huid- en oedeemtherapeute van Huidtherapie Prisma. Ontvang tevens informatie over de nieuwste laserbehandelingen o.a. voor kalknagels.
• Chiropractie Rodermans is aanwezig voor informatie over balans en valpreventie.
• Tevens informatie over sta-opstoelen en scootmobielen.

Bij de Thuiszorgwinkel kan men terecht voor het gratis lenen van hulpmiddelen via de Zorgverzekeringswet (lid zijn is niet nodig, wel een legitimatiebewijs en de zorgverzekeringpas van degene die het hulpmiddel in gebruik neemt). Maar ook voor het huren en kopen van hulpmiddelen, verpleegartikelen en wellness producten. Denk hierbij aan loophulpmiddelen, (rol-)stoelen, handige hulpmiddelen, sportartikelen en artikelen voor aanstaande en jonge ouders. De winkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.vegro.info of bel gratis naar 0800 – 2 88 77 66.

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)