Feest bij Thuiszorgwinkel Zwijndrecht

maandag 18 oktober 2010

Van 27 tot en met 29 oktober is het feest bij Thuiszorgwinkel Zwijndrecht. Thuiszorg Opmaat heet voortaan Aafje en dat gaan we vieren. Er zijn activiteiten voor jong en oud, waaronder een kleurwedstrijd en een gratis rollator- en gezondheidscheck.

Op woensdagochtend 27 oktober is iedereen welkom voor koffie of thee met wat lekkers. ’s Middags vanaf 14.00 uur is het kindermiddag. Met spelletjes, een ballonartiest, de uitslag van de kleurwedstrijd en een heuse poppendokter. De kleurplaten voor de kleurwedstrijd zijn af te halen bij de thuiszorgwinkel.

Donderdag 28 oktober van 10.00 tot 14.00 uur vindt er een gratis rollatorcheck plaats. Er is een monteur aanwezig die kleine reparaties direct kan uitvoeren. Tevens geven de medewerkers van de thuiszorgwinkel een demonstratie hulpmiddelen.

Vrijdag 29 oktober van 10.30 tot 13.30 uur zijn er verpleegkundigen en een diëtiste aanwezig om gratis gezondheidschecks uit te voeren waarbij bloeddruk, vetpercentage en bloedsuiker wordt gemeten. Op de braintrainer kunnen talrijke geheugenspelletjes worden gespeeld.

De Thuiszorgwinkel Zwijndrecht is ontstaan uit een samenwerking tussen Vegro Verpleegartikelen en Aafje thuiszorg, huizen en zorghotels. De winkel is gevestigd aan de Passage 4-6 in Zwijndrecht. Bij de Thuiszorgwinkel kunnen hulpmiddelen en wellnessartikelen, geleend*, gehuurd en gekocht worden.
* Legitimatiebewijs en zorgverzekeringspas zijn hiervoor noodzakelijk.

Wilt u meer informatie bel dan 0800 – 288 77 66 (gratis)

8.4
661 Thuiswinkel reviews

vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle levering.

yvon 24-2-2018 11:06:17 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)