Exclusief bij Vegro, Papillon matrassen- en kussenlijn

maandag 05 september 2016

Een goede nachtrust bevordert uw gezondheid en waarborgt een beter leven. Gedurende de dag ontstaat een spanning op uw spieren en gewrichten. Een betere slaaphouding en een optimale ondersteuning van uw lichaam zorgen voor ontspanning. U wordt uitgerust wakker!

Vegro heeft samen met Deron deze vernieuwde Papillon matrassen- en kussenlijn ontwikkeld. De matrassenlijn bestaat uit opbouwend schuimcomfort. Van het Papillon HR tot aan het Papillon Deluxe matras, een hoogwaardig matras bestaande uit 2 schuimlagen. De Papillon hoofdkussens bestaan uit drukverlagend schuim en zijn verkrijgbaar in vier verschillende modellen. Het kussen kan tot 40 graden in de wasmachine gewassen worden en is droogtrommelbestendig.

Ter introductie van deze nieuwe lijn ontvangt u 20% korting op een Papillon matras naar keuze. Deze actie is geldig in onze Thuiszorgwinkels en webwinkel van 5 september t/m 31 december 2016.

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)