Filters

Zwolle Woont!

donderdag 10 oktober 2019
Er wordt steeds meer zelfstandigheid verwacht van ouderen en dat is soms een hele uitdaging. De digitale ontwikkelingen gaan razendsnel en de wet- en regelgeving veranderen continu. Zwolle Woont! biedt uitkomst. Tijdens de Zwolle Woont! inspiratiemarkt kunt u door workshops en activiteiten zien en ervaren welke mogelijkheden er zijn om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen.

Aanbod op inspiratiemarkt
Bezoekers zullen verrast zijn over het aanbod, allemaal bedrijven en diensten uit Zwolle en omgeving. Van ergo- en fysiotherapie tot thuiszorg, van hulpmiddelen tot begeleiding naar theater, maar ook installatietechniek en gezonde maaltijden. Tevens is er informatie over hoe je zo lang mogelijk onafhankelijk kan blijven van familie of vrijwilligers.

De organisaties van Zwolle Woont! willen u inspireren met hun aanbod. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom langs op donderdag 10 oktober 2019 van 14.00 tot 17.00 uur en laat u verrassen! De locatie is Het Anker aan de Voorsterweg 36, het ontmoetingscentrum in Westenholte. De toegang is gratis.

Wat is Zwolle Woont!
Bedrijven en diensten in Zwolle hebben de handen ineen geslagen en helpen ouderen graag de weg te vinden in Zwolle om van hun woning een fijne plek te maken om er zo lang mogelijk in te leven en genieten. Meer informatie leest u hier.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurt
Klantenservice 24/7 0800 - 2 88 77 66 (gratis)
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Mis geen van onze acties, nieuwtjes en relevante ontwikkelingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten