Komende evenementen

 • Webinar over Babbeltrucs
  maandag 09 november 2020
  Iedereen kan in een babbeltruc trappen, maar vooral ouderen zijn hier helaas vaak het slachtoffer van. Verkleed als pakketbezorger of arts, of met een andere smoes, proberen oplichters bij ouderen binnen te komen om geld afhandig te maken. Tijdens dit live Webinar op 9 november leer je wat babbeltrucs zijn, hoe je deze herkent en hoe je hier goed op kunt reageren. Zo kun je de kans verkleinen dat je ouders, of jijzelf slachtoffer wordt van babbeltrucs.
  Lees verder
 • Sta-opstoelen demodag in Vegro thuiszorgwinkel Den Haag
  vrijdag 30 oktober 2020
  Sta-opstoelen demodag in Vegro thuiszorgwinkel Den Haag
  Niets is zo fijn als een stoel waarin je relaxed kunt zitten. Vooral voor mensen die veel zitten, om welke reden dan ook, is comfort heel belangrijk. Een sta-opstoel biedt dit comfort, maar kan jou ook een stukje zelfstandigheid teruggeven.

  Wil jij meer weten over het gebruik van een sta-opstoel? Kom dan op vrijdag 30 oktober naar de exclusieve sta-opstoelen demodag in de Vegro Thuiszorgwinkel in Den Haag.
  Lees verder
 • Sta-opstoelen demodag in Vegro thuiszorgwinkel Tiel
  donderdag 29 oktober 2020
  Sta-opstoelen demodag in Vegro thuiszorgwinkel Tiel
  Niets is zo fijn als een stoel waarin je relaxed kunt zitten. Vooral voor mensen die veel zitten, om welke reden dan ook, is comfort heel belangrijk. Een sta-opstoel biedt dit comfort, maar kan jou ook een stukje zelfstandigheid teruggeven.

  Wil jij meer weten over het gebruik van een sta-opstoel? Kom dan op donderdag 29 oktober naar de exclusieve sta-opstoelen demodag in de Vegro Thuiszorgwinkel in Tiel.
  Lees verder
Terug naar het evenementenoverzicht

Wervingsdag Vegro in vestiging Lisse

zaterdag 12 januari 2019
Wil jij een verschil maken in de zorg? Kom op zaterdag 12 januari naar onze exclusieve introductiedag bij onze vestiging in Lisse. Maak kennis met onze collega’s en bekijk onze carrièremogelijkheden.

Onder het genot van een kop koffie vertellen onze collega's meer over het bedrijf en de verschillende vacatures. Vervolgens heeft u de keuze uit verschillende rondleidingen. Neem een kijkje achter de schermen bij bijvoorbeeld de chauffeurs of onze klantenservice. Inschrijving voor deze ochtend is niet nodig.

Wij zijn tijdens deze introductiedag voornamelijk op zoek collega's in de logistieke branche, medewerkers voor in de winkel en klantenservice medewerkers voor onze locaties in Lisse en Leiderdorp.

Tijd:  9:00-13:00
Locatie:  Vestiging Lisse
Vennestraat 13, 2161 LE Lisse
Bereikbaarheid: Er is parkeergelegenheid aanwezig rond de vestiging in Lisse. buslijn 250 en 90 stoppen op loopafstand van de locatie.


Klik hier voor een volledig overzicht van onze vacatures.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten