Filters

Komende evenementen

  • Gratis rollatorcheck in onze zorgwinkels in Maastricht
    woensdag 04 mei 2022
    Heb jij een rollator? Wist je dat goed onderhoud hiervan erg belangrijk is? Heel 2022 zullen er in onze zorgwinkels in Maastricht rollatorcheckdagen plaatsvinden.
    Lees verder
Terug naar het evenementenoverzicht

Vitaliteitsdag in winkel Leek

woensdag 17 april 2019
Onze winkel in Leek staat op 17 april in het teken van uw vitaliteit. Bij vitaliteit staat een gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid centraal. Wie vitaal wil zijn, moet zorgen voor een balans tussen inspanning en ontspanning. Bent u ook benieuwd naar uw lichamelijke gesteldheid? Kom dan naar de vitaliteitsdag in onze winkel en laat diverse metingen doen zoals een bloeddrukmeting of saturatiemeting. Naast Vegro zijn ook enkele partners aanwezig, zie onderstaand programma.

Donderdag 17 april bent u tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom bij Vegro in Leek, gevestigd aan de Samuel Leviestraat 14.

Programma:
* Vegro: De medewerkers van Vegro staan voor u klaar om u te informeren en adviseren over de juiste hulpmiddelen. Laat ook uw rollator controleren door een ervaren monteur, zodat u weer veilig op pad kunt.
* TSN thuiszorg: De medewerkers van TSN doen bloeddruk meten, risicotest en geven advies over gezondheid, zorg en welzijn.
* Van Smaak: Gratis proeven van heerlijke, gezonde maaltijden van Van Smaak.
* Beter Horen: Laat gratis uw gehoor testen.
* Cemex Trescon: Leverancier van hygiëneproducten, zij adviseren u graag.
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden