Vitaliteitsdag Culemborg

woensdag 2 oktober 2019
Op woensdag 2 oktober aanstaande wordt in de Vegro thuiszorgwinkel te Culemborg de Vitaliteitsdag georganiseerd. Bij vitaliteit staat een gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid centraal. Wie vitaal wil zijn, moet zorgen voor een balans tussen inspanning en ontspanning.

Bent u ook benieuwd naar uw lichamelijke gesteldheid? Kom dan naar de Vitaliteitsdag in onze winkel en laat diverse metingen doen, zoals een bloeddrukmeting of saturatiemeting. Tevens zullen op deze Vitaliteitsdag organisaties Hereditas en STMR aanwezig zijn. Zij vertellen u onder andere over het levenstestament voor nu en later, en over de voordelen van bloedsuikerprikken.

Ook Saar aan Huis is aanwezig tijdens de Vitaliteitsdag in Culemborg. Saar aan Huis biedt aanvullende mantelzorg, en ondersteunt ouderen bij o.a. licht huishoudelijk werk, gezamenlijk koken, persoonlijke verzorging en begeleiding bij doktersbezoek. Er wordt geen medische zorg geleverd. Naast ouderen ondersteunt Saar aan Huis gezinnen waar bijvoorbeeld een van de partners door ziekte langdurig uitvalt.

Datum: 02-10-2019
Locatie: Markt 52, 4101 BZ Culemborg
Tijd: 10:00-15:00
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief)
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten