Komende evenementen

 • Laat gratis uw rollator checken in thuiszorgwinkels Limburg
  woensdag 29 januari 2020
  In 2020 vindt op elke laatste woensdag en donderdag van de maand van 10.00 uur tot 15.00 uur in verschillende Vegro thuiszorgwinkels in Limburg een rollatorcheck plaats. Op woensdag bent u van harte welkom in de Mockstraat of de Kappellaan, en op donderdag in de Brusselsetraat of de Prins Hendriklaan.
  Lees verder
 • Meten is weten dag in Maastricht, Brusselsestraat
  maandag 30 december 2019
  Het is belangrijk om regelmatig te checken hoe gezond het lichaam is. Vegro organiseert daarom in Maastricht een meten is weten dag. U bent iedere laatste maandag van de maand welkom tussen 10.00 en 16.00 uur in onze Thuiszorgwinkel aan de Brusselsestraat.
  Lees verder
 • Laat gratis uw rollator checken in Maastricht
  woensdag 18 december 2019
  Op elke laatste woensdag en donderdag van de maand van 10.00 uur tot 16.00 uur vindt er in de Vegro thuiszorgwinkel in Maastricht een rollatorcheck plaats. Op woensdag bent u van harte welkom in de Mockstraat en op donderdag in de Brusselsetraat.
  Lees verder
Terug naar het evenementenoverzicht

Vitaliteitsdag Culemborg

woensdag 2 oktober 2019
Op woensdag 2 oktober aanstaande wordt in de Vegro thuiszorgwinkel te Culemborg de Vitaliteitsdag georganiseerd. Bij vitaliteit staat een gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid centraal. Wie vitaal wil zijn, moet zorgen voor een balans tussen inspanning en ontspanning.

Bent u ook benieuwd naar uw lichamelijke gesteldheid? Kom dan naar de Vitaliteitsdag in onze winkel en laat diverse metingen doen, zoals een bloeddrukmeting of saturatiemeting. Tevens zullen op deze Vitaliteitsdag organisaties Hereditas en STMR aanwezig zijn. Zij vertellen u onder andere over het levenstestament voor nu en later, en over de voordelen van bloedsuikerprikken.

Ook Saar aan Huis is aanwezig tijdens de Vitaliteitsdag in Culemborg. Saar aan Huis biedt aanvullende mantelzorg, en ondersteunt ouderen bij o.a. licht huishoudelijk werk, gezamenlijk koken, persoonlijke verzorging en begeleiding bij doktersbezoek. Er wordt geen medische zorg geleverd. Naast ouderen ondersteunt Saar aan Huis gezinnen waar bijvoorbeeld een van de partners door ziekte langdurig uitvalt.

Datum: 02-10-2019
Locatie: Markt 52, 4101 BZ Culemborg
Tijd: 10:00-15:00
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten