Filters

Vitaliteitsdag Culemborg

woensdag 2 oktober 2019
Op woensdag 2 oktober aanstaande wordt in de Vegro thuiszorgwinkel te Culemborg de Vitaliteitsdag georganiseerd. Bij vitaliteit staat een gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid centraal. Wie vitaal wil zijn, moet zorgen voor een balans tussen inspanning en ontspanning.

Bent u ook benieuwd naar uw lichamelijke gesteldheid? Kom dan naar de Vitaliteitsdag in onze winkel en laat diverse metingen doen, zoals een bloeddrukmeting of saturatiemeting. Tevens zullen op deze Vitaliteitsdag organisaties Hereditas en STMR aanwezig zijn. Zij vertellen u onder andere over het levenstestament voor nu en later, en over de voordelen van bloedsuikerprikken.

Ook Saar aan Huis is aanwezig tijdens de Vitaliteitsdag in Culemborg. Saar aan Huis biedt aanvullende mantelzorg, en ondersteunt ouderen bij o.a. licht huishoudelijk werk, gezamenlijk koken, persoonlijke verzorging en begeleiding bij doktersbezoek. Er wordt geen medische zorg geleverd. Naast ouderen ondersteunt Saar aan Huis gezinnen waar bijvoorbeeld een van de partners door ziekte langdurig uitvalt.

Datum: 02-10-2019
Locatie: Markt 52, 4101 BZ Culemborg
Tijd: 10:00-15:00
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden