Filters

Valpreventie en mobiliteitsdag Culemborg

woensdag 5 juni 2019
Onze winkel staat op dinsdag 11 juni in het teken van mobiliteit en valpreventie. Vallen kan leiden tot kneuzingen en breuken, maar ook tot angst om niet meer zelfstandig op pad te gaan. De angst om te vallen kan een negatieve mentale en fysieke impact hebben. Tijdens dit evenement worden adviezen gegeven hoe valpartijen voorkomen kunnen worden en wat u kunt doen tegen angst om te vallen. Ook wordt er gesproken over mobiliteit binnen en buitenhuis en kunt u diverse loophulpmiddelen uitproberen.

Tijdens dit evenement neemt een ervaren medewerker van Vegro u mee door uw huis om te kijken of u behoefte heeft aan het gebruik van hulpmiddelen die de mobiliteit binnenshuis kunnen verhogen en vallen kunnen voorkomen. Zij geven u dus advies hoe u langer zelfstandig thuis kunt wonen.

Dinsdag 11 juni is men tussen 10.00 en 15.00 uur van harte welkom bij de Thuiszorgwinkel in Culemborg, gevestigd aan Markt 52. Koffie en thee staat voor u klaar, een afspraak maken is niet nodig. Ook zal KBO/PCOB Culemborg e.o. op deze dag aanwezig zijn. Zij organiseren bijeenkomsten voor ontmoeting, ontspanning en ontwikkeling en geven persoonlijk advies als het gaat om zorg, inkomen, huisvesting, welzijn, veiligheid en mobiliteit.
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden