Filters

Komende evenementen

 • Kom vrijdag 26 november naar de Aafje thuiszorgwinkel in Zwijndrecht!
  vrijdag 26 november 2021
  Gratis rollatorcheck in Zwijndrecht

  Op deze dag kun je onder andere de remmen en wielen van jouw rollator laten nakijken. Kleine reparaties kunnen gelijk uitgevoerd worden. Er wordt ook gekeken of de rollator op de juiste hoogte is afgesteld én je ontvangt handige rollator-tips
  Lees verder
Terug naar het evenementenoverzicht

Valpreventie en mobiliteitsdag Culemborg

woensdag 5 juni 2019
Onze winkel staat op dinsdag 11 juni in het teken van mobiliteit en valpreventie. Vallen kan leiden tot kneuzingen en breuken, maar ook tot angst om niet meer zelfstandig op pad te gaan. De angst om te vallen kan een negatieve mentale en fysieke impact hebben. Tijdens dit evenement worden adviezen gegeven hoe valpartijen voorkomen kunnen worden en wat u kunt doen tegen angst om te vallen. Ook wordt er gesproken over mobiliteit binnen en buitenhuis en kunt u diverse loophulpmiddelen uitproberen.

Tijdens dit evenement neemt een ervaren medewerker van Vegro u mee door uw huis om te kijken of u behoefte heeft aan het gebruik van hulpmiddelen die de mobiliteit binnenshuis kunnen verhogen en vallen kunnen voorkomen. Zij geven u dus advies hoe u langer zelfstandig thuis kunt wonen.

Dinsdag 11 juni is men tussen 10.00 en 15.00 uur van harte welkom bij de Thuiszorgwinkel in Culemborg, gevestigd aan Markt 52. Koffie en thee staat voor u klaar, een afspraak maken is niet nodig. Ook zal KBO/PCOB Culemborg e.o. op deze dag aanwezig zijn. Zij organiseren bijeenkomsten voor ontmoeting, ontspanning en ontwikkeling en geven persoonlijk advies als het gaat om zorg, inkomen, huisvesting, welzijn, veiligheid en mobiliteit.
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Winkels door heel Nederland
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij jou in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Mis geen van onze acties, nieuwtjes en relevante ontwikkelingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden
// Progress for freeshipping