Filters

Valpreventie en mobiliteit evenement in Utrecht

woensdag 22 mei 2019
Op woensdag 22 mei 2019 wordt er in thuiszorgwinkel Utrecht extra aandacht gegeven aan valpreventie en mobiliteit. Wanneer iemand valt kan dat zorgen voor lichamelijke klachten zoals kneuzingen en breuken, maar daarnaast kan het ook leiden tot angst om weer zelfstandig op pad te gaan. Vallen heeft dus niet alleen invloed op het lichaam zelf, maar kan ook dus ook een negatief mentaal effect hebben.

Bij Vegro zijn we ons bewust van dit probleem, met dit evenement geven we extra aandacht aan valpreventie en mobiliteit. U kunt bij ons terecht voor advies over wat u kunt doen tegen de angst om te vallen. Ook geven wij informatie over mobiliteit binnen- en buitenhuis en kunt u onze diverse hulpmiddelen uitproberen.

U bent tussen 10.00 en 15.00 uur van harte welkom bij Vegro in Utrecht, gevestigd aan het Haroekoeplein 14.
Op deze dag is de Vegro woonconsulent aanwezig met een demonstratie van diverse scootmobielen en de MAX mobiel. Ook is Preston Ability aanwezig, met een rollatorbaan en rollatorcheck, zodat u na deze dag weer veilig op pad kunt. Otolift Koninklijke Trapliften is ook aanwezig en demonstreert het gebruik van een traplift.

Er zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar om vallen te voorkomen en om de mobiliteit te stimuleren. Neem een kijkje in één van onze winkels of kijk op onze website voor bijvoorbeeld mobiliteitsproducten of handige hulpmiddelen voor thuis.
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden