Komende evenementen

 • Webinar over Babbeltrucs
  maandag 09 november 2020
  Iedereen kan in een babbeltruc trappen, maar vooral ouderen zijn hier helaas vaak het slachtoffer van. Verkleed als pakketbezorger of arts, of met een andere smoes, proberen oplichters bij ouderen binnen te komen om geld afhandig te maken. Tijdens dit live Webinar op 9 november leer je wat babbeltrucs zijn, hoe je deze herkent en hoe je hier goed op kunt reageren. Zo kun je de kans verkleinen dat je ouders, of jijzelf slachtoffer wordt van babbeltrucs.
  Lees verder
 • Sta-opstoelen demodag in Vegro thuiszorgwinkel Den Haag
  vrijdag 30 oktober 2020
  Sta-opstoelen demodag in Vegro thuiszorgwinkel Den Haag
  Niets is zo fijn als een stoel waarin je relaxed kunt zitten. Vooral voor mensen die veel zitten, om welke reden dan ook, is comfort heel belangrijk. Een sta-opstoel biedt dit comfort, maar kan jou ook een stukje zelfstandigheid teruggeven.

  Wil jij meer weten over het gebruik van een sta-opstoel? Kom dan op vrijdag 30 oktober naar de exclusieve sta-opstoelen demodag in de Vegro Thuiszorgwinkel in Den Haag.
  Lees verder
 • Sta-opstoelen demodag in Vegro thuiszorgwinkel Tiel
  donderdag 29 oktober 2020
  Sta-opstoelen demodag in Vegro thuiszorgwinkel Tiel
  Niets is zo fijn als een stoel waarin je relaxed kunt zitten. Vooral voor mensen die veel zitten, om welke reden dan ook, is comfort heel belangrijk. Een sta-opstoel biedt dit comfort, maar kan jou ook een stukje zelfstandigheid teruggeven.

  Wil jij meer weten over het gebruik van een sta-opstoel? Kom dan op donderdag 29 oktober naar de exclusieve sta-opstoelen demodag in de Vegro Thuiszorgwinkel in Tiel.
  Lees verder
Terug naar het evenementenoverzicht

Vegro Publieksacademie over Zelf meten

dinsdag 11 juni 2019
Stappentellers, hartslagmeters, bloeddrukmeters... De ene technologische ontwikkeling volgt de andere op. Steeds meer mensen maken gebruik van apps en instrumenten om hun fitheid en gezondheid te meten. Je kunt zelfs een chip in je arm laten implanteren. Misschien gaat dat jou te ver, maar heb je al een activity tracker of een smartwatch? En levert die nuttige informatie op? Kortom, is zelfmeten een trend of een noodzaak? Ontdek het op 11 juni tijdens de Vegro Publieksacademie over zelfmeten.  

Zelfmeten, trend of noodzaak? 


Vegro Publieksacademies informeren je over alles wat te maken heeft met gezondheid. Het programma staat dit keer bol van de informatie over zelfmeten en gezondheid. Verscheidene experts delen hun uitgesproken mening met je en gaan de discussie aan. De Publieksacademie over zelfmeten staat onder leiding van dagvoorzitter Kim Coppes.

Gregory Sedoc was topsporter en militair. Als iemand iets kan vertellen over ‘meten is weten’, is hij het wel. Voor hem was het een noodzaak, maar vindt hij dat nog steeds?
Klik hier voor een interview met Gregory Sedoc.

Biohacker Peter Joosten is oprichter van het Quantified Self Institute. Hij wordt gedreven door het optimaliseren van zijn leven en lichaam. En dat zouden we eigenlijk allemaal moeten doen, vindt Peter.
Klik hier voor een interview met Peter Joosten.


David van Bodegom, arts en onderzoeker aan LUMC en LAVA, bekijkt het zelfmeten vanuit een medische en wetenschappelijke invalshoek. Want is het echt nodig dat mensen zonder enige medische kennis allerlei lichaamsfuncties meten? Sterker nog, moeten we dat wel willen?
Elie Rusthoven is projectleider eHealth & Innovatie bij Cordaan. Hij gaat in op Active & Healthy Ageing. Misschien is zelfmeten wel een trend én een noodzaak!

Meld je aan voor de Vegro Publieksacademie van dinsdag 11 juni 2019
Deelnemen aan de Publieksacademie over Zelfmeten is gratis. Maar let op: het aantal plaatsen is beperkt. Klik hier voor meer informatie over de Publieksacademie.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten