Komende evenementen

 • Laat gratis uw rollator checken in thuiszorgwinkels Limburg
  woensdag 29 januari 2020
  In 2020 vindt op elke laatste woensdag en donderdag van de maand van 10.00 uur tot 15.00 uur in verschillende Vegro thuiszorgwinkels in Limburg een rollatorcheck plaats. Op woensdag bent u van harte welkom in de Mockstraat of de Kappellaan, en op donderdag in de Brusselsetraat of de Prins Hendriklaan.
  Lees verder
 • Meten is weten dag in Maastricht, Brusselsestraat
  maandag 30 december 2019
  Het is belangrijk om regelmatig te checken hoe gezond het lichaam is. Vegro organiseert daarom in Maastricht een meten is weten dag. U bent iedere laatste maandag van de maand welkom tussen 10.00 en 16.00 uur in onze Thuiszorgwinkel aan de Brusselsestraat.
  Lees verder
 • Laat gratis uw rollator checken in Maastricht
  woensdag 18 december 2019
  Op elke laatste woensdag en donderdag van de maand van 10.00 uur tot 16.00 uur vindt er in de Vegro thuiszorgwinkel in Maastricht een rollatorcheck plaats. Op woensdag bent u van harte welkom in de Mockstraat en op donderdag in de Brusselsetraat.
  Lees verder
Terug naar het evenementenoverzicht

Langer thuis wonen dag Assen

woensdag 2 oktober 2019
Op woensdag 2 oktober aanstaande wordt in de Vegro thuiszorgwinkel te Assen de 'Beleef het met Vegro' dag georganiseerd. Tijdens deze dag kunt u bij ons langskomen om verschillende hulpmiddelen te beleven en uit te proberen omtrent langer thuis wonen. Ook kunt u alvast kennismaken met het 'Beleefhuis', een mooie nieuwe ontwikkeling van Vegro, die in oktober van start zal gaan.

Tegenwoordig blijft men steeds langer thuis wonen. Dit is enerzijds fijn, maar kan ook onzekerheden met zich meebrengen. Op de Beleef het met Vegro dag zullen verschillende organisaties aanwezig zijn die deze onzekerheden wellicht voor u kunnen wegnemen.  Zo zal onder andere Vaart Welzijn aanwezig zijn; een organisatie die zelfredzaamheid en zelfstandigheid van senioren bevordert, maar kunt u ook kennis maken met Preston Abilty; de leverancier van de Troja rollator met rollatorbaan.

Tevens valt de Beleef het met Vegro dag samen met de maandelijkse bloeddrukmeting: een mooie gelegenheid om direct inzicht te krijgen in uw meetgegevens.

Kom onder het genot van een kopje soep langs op de Beleef met Vegro dag en laat u inspireren!

Datum: 02-10-2019
Tijd: 
10:00-15:00
Locatie: 
Kloekhorststraat 27, 9401 BB ASSEN
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten