Filters

Langer thuis wonen dag Assen

woensdag 2 oktober 2019
Op woensdag 2 oktober aanstaande wordt in de Vegro thuiszorgwinkel te Assen de 'Beleef het met Vegro' dag georganiseerd. Tijdens deze dag kunt u bij ons langskomen om verschillende hulpmiddelen te beleven en uit te proberen omtrent langer thuis wonen. Ook kunt u alvast kennismaken met het 'Beleefhuis', een mooie nieuwe ontwikkeling van Vegro, die in oktober van start zal gaan.

Tegenwoordig blijft men steeds langer thuis wonen. Dit is enerzijds fijn, maar kan ook onzekerheden met zich meebrengen. Op de Beleef het met Vegro dag zullen verschillende organisaties aanwezig zijn die deze onzekerheden wellicht voor u kunnen wegnemen.  Zo zal onder andere Vaart Welzijn aanwezig zijn; een organisatie die zelfredzaamheid en zelfstandigheid van senioren bevordert, maar kunt u ook kennis maken met Preston Abilty; de leverancier van de Troja rollator met rollatorbaan.

Tevens valt de Beleef het met Vegro dag samen met de maandelijkse bloeddrukmeting: een mooie gelegenheid om direct inzicht te krijgen in uw meetgegevens.

Kom onder het genot van een kopje soep langs op de Beleef met Vegro dag en laat u inspireren!

Datum: 02-10-2019
Tijd: 
10:00-15:00
Locatie: 
Kloekhorststraat 27, 9401 BB ASSEN
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden