Komende evenementen

 • Laat gratis uw rollator checken in thuiszorgwinkels Limburg
  woensdag 29 januari 2020
  In 2020 vindt op elke laatste woensdag en donderdag van de maand van 10.00 uur tot 15.00 uur in verschillende Vegro thuiszorgwinkels in Limburg een rollatorcheck plaats. Op woensdag bent u van harte welkom in de Mockstraat of de Kappellaan, en op donderdag in de Brusselsetraat of de Prins Hendriklaan.
  Lees verder
 • Meten is weten dag in Maastricht, Brusselsestraat
  maandag 30 december 2019
  Het is belangrijk om regelmatig te checken hoe gezond het lichaam is. Vegro organiseert daarom in Maastricht een meten is weten dag. U bent iedere laatste maandag van de maand welkom tussen 10.00 en 16.00 uur in onze Thuiszorgwinkel aan de Brusselsestraat.
  Lees verder
 • Laat gratis uw rollator checken in Maastricht
  woensdag 18 december 2019
  Op elke laatste woensdag en donderdag van de maand van 10.00 uur tot 16.00 uur vindt er in de Vegro thuiszorgwinkel in Maastricht een rollatorcheck plaats. Op woensdag bent u van harte welkom in de Mockstraat en op donderdag in de Brusselsetraat.
  Lees verder
Terug naar het evenementenoverzicht

Landelijke Rollatorloop Olympisch Stadion

woensdag 4 september 2019
Op woensdag 4 september vindt de 10e Landelijke Rollatorloop plaats in het Olympisch Stadion. Iedereen met een rollator die 400, 1000 of 2500 meter kan lopen is van harte uitgenodigd mee te doen. De organisatie is er in geslaagd weer een mooi programma op de rol te zetten. De middag begint met een openingsdefilé en Olympisch vuur, onder begeleiding van de FunFare. De tiende verjaardag wordt éxtra feestelijk met een stuk taart voor iedereen, oudhollandse spellen en een optreden van de populaire zangeres Imca Marina. Een ander hoogtepunt is de Rollator Obstacle Walk. Tijdens het parcours komen de ouderen een flink aantal obstakels tegen die getrotseerd moeten worden om de eindstreep te halen. Doorzettingsvermogen is vereist!

De Rollatorloop is een initiatief van Stichting Buurtzorg en het Olympisch Stadion en is in het leven geroepen om mensen te stimuleren in beweging te blijven. Juist als je niet meer helemaal perfect ter been bent, is niets leuker en gezonder dan te blijven lopen. Samen doe je dat eerder dan alleen.

Wat begon als een kleinschalig evenement voor de buurt, is nu uitgegroeid tot het grootste sportieve evenement voor ouderen in ons land. Iedereen met een rollator is van harte uitgenodigd om mee te doen. Deelname is gratis, de rollator is het toegangsbewijs. Het belooft ook dit jaar weer een groot rollatorfeest te worden.

Vegro is tijdens de Landelijke Rollatorloop aanwezig, omdat wij mobiliteit en vitaliteit zeer belangrijk vinden. Eveneens sluit dit goed aan bij positieve gezondheid. Benieuwd of uw rollator nog veilig is? Loop bij ons langs, en onze rollatormonteur controleert het voor u. Kleine problemen worden direct verholpen!
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten