Landelijke Rollatorloop Olympisch Stadion

woensdag 4 september 2019
Op woensdag 4 september vindt de 10e Landelijke Rollatorloop plaats in het Olympisch Stadion. Iedereen met een rollator die 400, 1000 of 2500 meter kan lopen is van harte uitgenodigd mee te doen. De organisatie is er in geslaagd weer een mooi programma op de rol te zetten. De middag begint met een openingsdefilé en Olympisch vuur, onder begeleiding van de FunFare. De tiende verjaardag wordt éxtra feestelijk met een stuk taart voor iedereen, oudhollandse spellen en een optreden van de populaire zangeres Imca Marina. Een ander hoogtepunt is de Rollator Obstacle Walk. Tijdens het parcours komen de ouderen een flink aantal obstakels tegen die getrotseerd moeten worden om de eindstreep te halen. Doorzettingsvermogen is vereist!

De Rollatorloop is een initiatief van Stichting Buurtzorg en het Olympisch Stadion en is in het leven geroepen om mensen te stimuleren in beweging te blijven. Juist als je niet meer helemaal perfect ter been bent, is niets leuker en gezonder dan te blijven lopen. Samen doe je dat eerder dan alleen.

Wat begon als een kleinschalig evenement voor de buurt, is nu uitgegroeid tot het grootste sportieve evenement voor ouderen in ons land. Iedereen met een rollator is van harte uitgenodigd om mee te doen. Deelname is gratis, de rollator is het toegangsbewijs. Het belooft ook dit jaar weer een groot rollatorfeest te worden.

Vegro is tijdens de Landelijke Rollatorloop aanwezig, omdat wij mobiliteit en vitaliteit zeer belangrijk vinden. Eveneens sluit dit goed aan bij positieve gezondheid. Benieuwd of uw rollator nog veilig is? Loop bij ons langs, en onze rollatormonteur controleert het voor u. Kleine problemen worden direct verholpen!
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief)
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten