Edwin van der Sar Foundation presenteert webinar 'Stress: vriend & vijand'

maandag 15 oktober 2018

Vegro biedt als expertisecentrum naast hulpmiddelen ook advies en informatie om de gewenste kwaliteit van leven te verbeteren. Onze partner de Edwin van der Sar Foundation draagt hier ook aan bij door het organiseren van diverse webinars op het gebied van thema’s die van invloed zijn op het brein: Het fitte brein.

Naast de populaire theateredities met lezingen van Ard Schenk, Erik Scherder en Dick Swaab over de (fitte) hersenen, start Het Fitte Brein dit jaar ook met het uitzenden van online webinars. Dit om specifiek in te gaan op verschillende soorten thema’s die inspelen op het Fitte Brein. Denk daarbij aan thema’s als stress, slapen en prikkels. Net als bij de theatereditie zal het online webinar wetenschappelijk van aard zijn en daarnaast ook voorbeelden en tips bevatten die u kunt gebruiken in de praktijk. Het eerste webinar zal gaan over ‘Stress’ en onze hoofdgastspreker, dr. Prof. Theo Compernolle zal u alles vertellen over dit onderwerp. ‘Wat is stress precies en hoe kunt u stress voorkomen?’

Theo Compernolle is arts, neuropsychiator en psychotherapeut en geeft wereldwijd lezingen over stress en stressmanagement. Bovendien is hij schrijver van het diverse succesvolle boeken, zoals: ‘stress: vriend of vijand’.  Hij spreekt tijdens de webinar over stress in relatie tot het brein en geeft voorbeelden en tips waar de kijker mee aan de slag kan. Ook is er voorafgaand aan het webinar de mogelijkheid om vragen testellen.

Wilt u de webinar gratis online bijwonen? U kunt zich inschrijven via www.hetfittebrein.nl/webinar.Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief)
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten