Filters

Komende evenementen

  • Gratis rollatorcheck in onze zorgwinkels in Maastricht
    woensdag 04 mei 2022
    Heb jij een rollator? Wist je dat goed onderhoud hiervan erg belangrijk is? Heel 2022 zullen er in onze zorgwinkels in Maastricht rollatorcheckdagen plaatsvinden.
    Lees verder
Terug naar het evenementenoverzicht

Bloeddrukmeetdagen bij Vegro. Meten = weten!

vrijdag 1 oktober 2021
Gezien de huidige RIVM-maatregelen komen de bloeddrukmeetdagen tot nader bericht te vervallen in onze zorgwinkels.

Jouw bloeddruk is een duidelijke graadmeter om te checken hoe gezond het lichaam is. Vegro organiseert daarom gratis bloeddrukmetingen in haar zorgwinkels. Een afspraak maken is niet nodig; je kan gewoon binnenlopen.*

Je bloeddruk laten meten in een Vegro zorgwinkel. Hoe werkt dat?

Wil jij jouw bloeddruk laten meten? Dat kan gratis in de Vegro zorgwinkel. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken. Je kan binnenlopen waarna een deskundige Vegro medewerker de meting zal verrichten. Wij bespreken daarna de uitkomst met jou, geven jou persoonlijke tips mee, maar doen geen medische uitspraken. Je kunt hiervoor het beste een afspraak met jouw dokter maken.

Wat is bloeddruk? 

Bij iedere hartslag wordt bloed vanuit het hart door het lichaam gepompt. De bloeddruk is de druk die het bloed hierbij op de bloedvaten uitoefent. Deze bloeddruk is bij iedereen en op elk moment van de dag anders. De bloeddruk kan een hoop vertellen over de conditie waarin men verkeert. Het is daarom van belang de bloeddruk regelmatig te controleren. Vegro helpt jou hier graag bij.

Advies door heel Nederland

Bij Vegro zijn verschillende hulpmiddelen verkrijgbaar, zoals bloeddrukmeters of saturatiemeters, om ook regelmatig zélf de gezondheid te checken. Vegro adviseert je graag in onze zorgwinkels, online of via een adviseur aan huis. Vind hier jouw dichtstbijzijnde zorgwinkel, maak online een afspraak met een adviseur aan huis of bel 0900 - 288 77 66, of bestel jouw hulpmiddelen via de webwinkel.

Niet alle Vegro zorgwinkels bieden deze service aan. Klik hier voor het actuele overzicht
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden