Komende evenementen

 • Laat gratis uw rollator checken in thuiszorgwinkels Limburg
  woensdag 29 januari 2020
  In 2020 vindt op elke laatste woensdag en donderdag van de maand van 10.00 uur tot 15.00 uur in verschillende Vegro thuiszorgwinkels in Limburg een rollatorcheck plaats. Op woensdag bent u van harte welkom in de Mockstraat of de Kappellaan, en op donderdag in de Brusselsetraat of de Prins Hendriklaan.
  Lees verder
 • Meten is weten dag in Maastricht, Brusselsestraat
  maandag 30 december 2019
  Het is belangrijk om regelmatig te checken hoe gezond het lichaam is. Vegro organiseert daarom in Maastricht een meten is weten dag. U bent iedere laatste maandag van de maand welkom tussen 10.00 en 16.00 uur in onze Thuiszorgwinkel aan de Brusselsestraat.
  Lees verder
 • Laat gratis uw rollator checken in Maastricht
  woensdag 18 december 2019
  Op elke laatste woensdag en donderdag van de maand van 10.00 uur tot 16.00 uur vindt er in de Vegro thuiszorgwinkel in Maastricht een rollatorcheck plaats. Op woensdag bent u van harte welkom in de Mockstraat en op donderdag in de Brusselsetraat.
  Lees verder
Terug naar het evenementenoverzicht

Vegro overhandigt tassen aan Old Stars FC Utrecht & laat gratis uw bloeddruk meten

woensdag 7 augustus 2019
Vegro is een samenwerking aangegaan met de FC Utrecht Old Stars. In het kader daarvan worden er op woensdag 7 augustus sporttassen overhandigd aan de spelers van het walking football. De spelers van het FC Utrecht Old Stars team worden ingezet als rolmodellen in de regio, door het geven van walking football demonstraties en clinics. Walking football is een vorm van voetbal speciaal voor 60-plussers. Er wordt in wandeltempo gevoetbald, op een kleiner veld met speciale regels. Door het spelen van Walking Football voelen deelnemers zich fitter en vitaler. Vitaliteit is voor Vegro erg belangrijk, daarom is Vegro zo trots op deze samenwerking.

Op deze feestelijke dag kunt u gratis uw bloeddruk laten meten in Vegro Thuiszorgwinkel Utrecht, aan het Haroekoeplein 14, van 10.00-15.00 uur. Om uw eigen vitaliteit te bevorderen ontvangt u van ons een gratis bidon, die u kunt gebruiken bij het bewegen. In beweging blijven is altijd belangrijk, ongeacht uw leeftijd. Door regelmatig te bewegen blijft u fit, verkleint u de kans op allerlei ziektes en gaat u zich geestelijk en fysiek veel beter voelen.

Ook geven de FC Utrecht Old Stars een korte demonstratie van het walking football. Bent u benieuwd of dit wat voor u is? Kom dan zeker een kijkje nemen, u bent van harte welkom! De Old Stars zullen de tassen tegen 11.00 uur ontvangen, daarna is er gelegenheid voor een potje voetbal. Kortom; een dag vol bewegen, met gezonde hapjes en drankjes. Zien we u daar?
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten