Filters

Komende evenementen

  • Otolift traplift demodagen in Groningen
    zaterdag 03 juli 2021
    Elke eerste zaterdag van de maand* organiseren wij demodagen over trapliften in onze zorgwinkel in Groningen.
    Lees verder
Terug naar het evenementenoverzicht

Vegro overhandigt tassen aan Old Stars FC Utrecht & laat gratis uw bloeddruk meten

woensdag 7 augustus 2019
Vegro is een samenwerking aangegaan met de FC Utrecht Old Stars. In het kader daarvan worden er op woensdag 7 augustus sporttassen overhandigd aan de spelers van het walking football. De spelers van het FC Utrecht Old Stars team worden ingezet als rolmodellen in de regio, door het geven van walking football demonstraties en clinics. Walking football is een vorm van voetbal speciaal voor 60-plussers. Er wordt in wandeltempo gevoetbald, op een kleiner veld met speciale regels. Door het spelen van Walking Football voelen deelnemers zich fitter en vitaler. Vitaliteit is voor Vegro erg belangrijk, daarom is Vegro zo trots op deze samenwerking.

Op deze feestelijke dag kunt u gratis uw bloeddruk laten meten in Vegro Thuiszorgwinkel Utrecht, aan het Haroekoeplein 14, van 10.00-15.00 uur. Om uw eigen vitaliteit te bevorderen ontvangt u van ons een gratis bidon, die u kunt gebruiken bij het bewegen. In beweging blijven is altijd belangrijk, ongeacht uw leeftijd. Door regelmatig te bewegen blijft u fit, verkleint u de kans op allerlei ziektes en gaat u zich geestelijk en fysiek veel beter voelen.

Ook geven de FC Utrecht Old Stars een korte demonstratie van het walking football. Bent u benieuwd of dit wat voor u is? Kom dan zeker een kijkje nemen, u bent van harte welkom! De Old Stars zullen de tassen tegen 11.00 uur ontvangen, daarna is er gelegenheid voor een potje voetbal. Kortom; een dag vol bewegen, met gezonde hapjes en drankjes. Zien we u daar?
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Winkels door heel Nederland
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij jou in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Mis geen van onze acties, nieuwtjes en relevante ontwikkelingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden