Filters

Valpreventie en mobiliteit evenement in Enschede

woensdag 5 juni 2019
Op woensdag 5 juni 2019 wordt er in thuiszorgwinkel Enschede extra aandacht gegeven aan valpreventie en mobiliteit. Wanneer iemand valt kan dat zorgen voor lichamelijke klachten zoals kneuzingen en breuken, maar daarnaast kan het ook leiden tot angst om weer zelfstandig op pad te gaan. Vallen heeft dus niet alleen invloed op het lichaam zelf, maar kan ook dus ook een negatief mentaal effect hebben.

Bij Vegro zijn we ons bewust van dit probleem, met dit evenement geven we extra aandacht aan valpreventie en mobiliteit. U kunt bij ons terecht voor advies over wat u kunt doen tegen de angst om te vallen. Ook geven wij informatie over mobiliteit binnen- en buitenhuis en kunt u onze diverse hulpmiddelen uitproberen.

U bent tussen 10.00 en 15.00 uur van harte welkom bij Vegro in Enschede, gevestigd aan de Boulevard 1945 335.
Op deze dag is er een ervaren monteur van Vegro aanwezig met een gratis rollatorcheck. Na deze check kunt u weer veilig op pad. Ook is Preston Ability aanwezig, met uitgebreid advies over de diverse rollatoren en een rollatorbaan waarop u de rollatoren direct kunt proberen. Bovendien zijn er een ergotherapeut en fysiotherapeut van thuiszorgorganisatie Libereiun aanwezig. Zij geven u handige tips en oefeningen omtrent mobiliteit. Ook zal iemand van Liberein aanwezig zijn om uw bloedsuiker te meten. Verder is Roessingh Revalidatie Techniek (RRT) - expert op het gebied van orthopedische schoenen, prothesen, orthesen, elastische kousen en mammacareproducten - aanwezig. En tot slot is Roessingh to go! aanwezig; dé formule waarbij alle voetzorg onder één dak verzorgd kan worden. Tijdens deze dag kunt u bij hen terecht voor het meten van de bloedafvoer van uw benen en een voetencheck.

Er zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar om vallen te voorkomen en om de mobiliteit te stimuleren. Neem een kijkje in één van onze winkels of kijk op onze website voor bijvoorbeeld mobiliteitsproducten of handige hulpmiddelen voor thuis.
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden