Filters

Valpreventie en mobiliteit evenement in Amersfoort

zaterdag 22 juni 2019
Op zaterdag 22 juni 2019 wordt er in thuiszorgwinkel Amersfoort extra aandacht gegeven aan valpreventie en mobiliteit. Wanneer iemand valt kan dat zorgen voor lichamelijke klachten zoals kneuzingen en breuken, maar daarnaast kan het ook leiden tot angst om weer zelfstandig op pad te gaan. Vallen heeft dus niet alleen invloed op het lichaam zelf, maar kan ook dus ook een negatief mentaal effect hebben.

Bij Vegro zijn we ons bewust van dit probleem. Met dit evenement geven we extra aandacht aan valpreventie en mobiliteit. U kunt bij ons terecht voor advies over wat u kunt doen tegen de angst om te vallen. Ook geven wij informatie over mobiliteit binnen- en buitenhuis en kunt u onze diverse hulpmiddelen uitproberen.

U bent tussen 10.00 en 15.00 uur van harte welkom bij Vegro in Amersfoort, gevestigd in het Meander Medisch Centrum, aan de Maatweg 3. Op deze dag heeft Vegro Preston Ability uitgenodigd. Zij zijn aanwezig met een rollatorbaan en rollatorcheck, zodat u na deze dag weer veilig op pad kunt. Vegro geeft u daarnaast graag advies over de juiste hulpmiddelen die uw mobiliteit kunnen vergroten.

Er zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar om vallen te voorkomen en om de mobiliteit te stimuleren. Neem een kijkje in één van onze winkels of kijk op onze website voor bijvoorbeeld mobiliteitsproducten of handige hulpmiddelen voor thuis.
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden