Komende evenementen

 • Laat gratis uw rollator checken in thuiszorgwinkels Limburg
  woensdag 29 januari 2020
  In 2020 vindt op elke laatste woensdag en donderdag van de maand van 10.00 uur tot 15.00 uur in verschillende Vegro thuiszorgwinkels in Limburg een rollatorcheck plaats. Op woensdag bent u van harte welkom in de Mockstraat of de Kappellaan, en op donderdag in de Brusselsetraat of de Prins Hendriklaan.
  Lees verder
 • Meten is weten dag in Maastricht, Brusselsestraat
  maandag 30 december 2019
  Het is belangrijk om regelmatig te checken hoe gezond het lichaam is. Vegro organiseert daarom in Maastricht een meten is weten dag. U bent iedere laatste maandag van de maand welkom tussen 10.00 en 16.00 uur in onze Thuiszorgwinkel aan de Brusselsestraat.
  Lees verder
 • Laat gratis uw rollator checken in Maastricht
  woensdag 18 december 2019
  Op elke laatste woensdag en donderdag van de maand van 10.00 uur tot 16.00 uur vindt er in de Vegro thuiszorgwinkel in Maastricht een rollatorcheck plaats. Op woensdag bent u van harte welkom in de Mockstraat en op donderdag in de Brusselsetraat.
  Lees verder
Terug naar het evenementenoverzicht

Publieksacademie: 'Mantelzorg. Blij dat jij er bent.'

woensdag 13 november 2019
Wist jij dat er 4,4 miljoen mantelzorgers in Nederland zijn? Een grote groep mensen levert dus regelmatig zorg aan hun ouders, partner, buren of kennissen. Op woensdag 13 november organiseert Vegro daarom de Publieksacademie ‘Mantelzorg. Blij dat jij er bent’. Deze gratis informatieavond wordt georganiseerd in SPOT/De Oosterpoort in Groningen.

Tijdens de Publieksacademie gaan we in op vragen als: Wat is mantelzorg precies? Wat doet een mantelzorger? Waar kan een mantelzorger naartoe met vragen of zorgen? Zorgt de mantelzorger wel voor zichzelf? Hoe ziet de toekomst van de mantelzorg eruit? En hoe sluit professionele zorg aan op mantelzorg? Welke kennis en vaardigheden zijn belangrijk in de taakverdeling en communicatie tussen zorgprofessional en mantelzorger?

Langer thuis blijven wonen 


Sinds de invoering van de Participatiewet in 2015 is het de bedoeling dat we zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Hebben we toch hulp nodig? Dan kunnen we zorg aan huis krijgen. De ene keer is dit professionele zorg, de andere keer iemand in de nabije omgeving die wat hand- en spandiensten levert. Oftewel de mantelzorger.

Meld je nu aan voor de Publieksacademie ‘Mantelzorg. Blij dat jij er bent’


De Publieksacademie over mantelzorg is interessant voor mantelzorgers, zorgprofessionals en dienstverleners in de zorg. Ben jij erbij?
 

De praktische gegevens op een rij:
Mantelzorg. Blij dat jij er bent! 
Locatie: SPOT, Groningen
Datum: woensdag 13 november
Tijd: 19.00 – 22.30 uur
De toegang is gratis
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten