Filters

Komende evenementen

  • Gratis rollatorcheck in onze zorgwinkels in Maastricht
    woensdag 04 mei 2022
    Heb jij een rollator? Wist je dat goed onderhoud hiervan erg belangrijk is? Heel 2022 zullen er in onze zorgwinkels in Maastricht rollatorcheckdagen plaatsvinden.
    Lees verder
Terug naar het evenementenoverzicht

Noodplan en preventieve hulpmiddelen

woensdag 26 juni 2019
Uitnodiging voor Mantelzorgers: Noodplan en preventieve hulpmiddelen

Als u iets overkomt, wie weet dan wie er gewaarschuwd moet worden, waar staan telefoonnummers en wie neemt de zorg over? Door het invullen van een Noodplan maakt u een overdracht met onder andere alle gegevens van uzelf, degene waar u voor zorgt, behandelaars, ziektebeeld, medicijnen en de thuiszorg. Daarnaast is er ook ruimte voor het doorgeven van gewoontes, het karakter en bezigheid van uw verzorgde, zodat de zorg en het dagritme op een vertrouwde manier door kan blijven lopen. Op de bijeenkomst neemt Sandra Cuvelier het Noodplan met u door met voorbeelden en er is ruimte voor vragen of ervaringen. U krijgt het Noodplan boekje en 2 noodkaartjes mee zodat u die thuis kan invullen. De noodkaartjes zijn voor u en uw verzorgde om bijvoorbeeld in uw portemonnee te doen, om anderen bij onverwachtse gebeurtenissen te waarschuwen.

Praktische informatie:
Datum:   26 juni 2019
Tijd:        13.30 - 16.00 uur (inloop 13.15 uur)
Plaats:   Huis van de Buurt Vogelvlucht, Boshuizerlaan 5 Leiden

Aanmelden: 
Aanmelden kan tot 16 juni 2019 op de volgende manier:Rond 18 juni 2019 ontvangt u een bevestiging van uw deelname aan de bijeenkomst.

Parkeren:
Parkeren in de omgeving mogelijk tegen een laag tarief.
Voor vragen kunt u contact opnemen met Sandra Cuvelier van Eva via:
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden