Komende evenementen

 • Gratis rollatorcheck in Vegro winkel Voorburg
  dinsdag 24 maart 2020
  Heeft u een rollator? Wist u dat goed onderhoud hiervan erg belangrijk is? Op dinsdag 24 maart 2020 is er de mogelijkheid om bij Vegro thuiszorgwinkel Voorburg, Koningin Julianalaan 40, tussen 10.00 uur en 15.00 uur een rollatorcheck te laten uitvoeren.
  Lees verder
 • Winkelevenement: regisseur van je eigen leven
  maandag 03 februari 2020
  Als medewerker in de zorg heb je vaak maar één passie: zorgen voor anderen. Een mooie eigenschap, maar soms wordt het allemaal iets teveel. Je verzorgt veel cliënten binnen een korte tijd, hebt tussendoor nog vergaderingen, en als je dan thuiskomt wacht er een berg met wasgoed, verdient je gezin de nodige aandacht en wil je af en toe nog gebruikmaken van je sportschoolabonnement. Kortom, het is tijd om aandacht te schenken aan de werk-privébalans in de zorg.
  Lees verder
 • Laat gratis uw rollator checken in thuiszorgwinkels Limburg
  woensdag 29 januari 2020
  In 2020 vindt op elke laatste woensdag en donderdag van de maand van 10.00 uur tot 15.00 uur in verschillende Vegro thuiszorgwinkels in Limburg een rollatorcheck plaats. Op woensdag bent u van harte welkom in de Mockstraat Maastricht of de Kappellaan Kerkrade. Op donderdag ben u welkom in de Brusselsestraat in Maastricht of de Prins Hendriklaan in Brunsum.
  Lees verder
Terug naar het evenementenoverzicht

Noodplan en preventieve hulpmiddelen

woensdag 26 juni 2019
Uitnodiging voor Mantelzorgers: Noodplan en preventieve hulpmiddelen

Als u iets overkomt, wie weet dan wie er gewaarschuwd moet worden, waar staan telefoonnummers en wie neemt de zorg over? Door het invullen van een Noodplan maakt u een overdracht met onder andere alle gegevens van uzelf, degene waar u voor zorgt, behandelaars, ziektebeeld, medicijnen en de thuiszorg. Daarnaast is er ook ruimte voor het doorgeven van gewoontes, het karakter en bezigheid van uw verzorgde, zodat de zorg en het dagritme op een vertrouwde manier door kan blijven lopen. Op de bijeenkomst neemt Sandra Cuvelier het Noodplan met u door met voorbeelden en er is ruimte voor vragen of ervaringen. U krijgt het Noodplan boekje en 2 noodkaartjes mee zodat u die thuis kan invullen. De noodkaartjes zijn voor u en uw verzorgde om bijvoorbeeld in uw portemonnee te doen, om anderen bij onverwachtse gebeurtenissen te waarschuwen.

Praktische informatie:
Datum:   26 juni 2019
Tijd:        13.30 - 16.00 uur (inloop 13.15 uur)
Plaats:   Huis van de Buurt Vogelvlucht, Boshuizerlaan 5 Leiden

Aanmelden: 
Aanmelden kan tot 16 juni 2019 op de volgende manier:Rond 18 juni 2019 ontvangt u een bevestiging van uw deelname aan de bijeenkomst.

Parkeren:
Parkeren in de omgeving mogelijk tegen een laag tarief.
Voor vragen kunt u contact opnemen met Sandra Cuvelier van Eva via:
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten