Komende evenementen

 • Webinar over Babbeltrucs
  maandag 09 november 2020
  Iedereen kan in een babbeltruc trappen, maar vooral ouderen zijn hier helaas vaak het slachtoffer van. Verkleed als pakketbezorger of arts, of met een andere smoes, proberen oplichters bij ouderen binnen te komen om geld afhandig te maken. Tijdens dit live Webinar op 9 november leer je wat babbeltrucs zijn, hoe je deze herkent en hoe je hier goed op kunt reageren. Zo kun je de kans verkleinen dat je ouders, of jijzelf slachtoffer wordt van babbeltrucs.
  Lees verder
 • Sta-opstoelen demodag in Vegro thuiszorgwinkel Den Haag
  vrijdag 30 oktober 2020
  Sta-opstoelen demodag in Vegro thuiszorgwinkel Den Haag
  Niets is zo fijn als een stoel waarin je relaxed kunt zitten. Vooral voor mensen die veel zitten, om welke reden dan ook, is comfort heel belangrijk. Een sta-opstoel biedt dit comfort, maar kan jou ook een stukje zelfstandigheid teruggeven.

  Wil jij meer weten over het gebruik van een sta-opstoel? Kom dan op vrijdag 30 oktober naar de exclusieve sta-opstoelen demodag in de Vegro Thuiszorgwinkel in Den Haag.
  Lees verder
 • Sta-opstoelen demodag in Vegro thuiszorgwinkel Tiel
  donderdag 29 oktober 2020
  Sta-opstoelen demodag in Vegro thuiszorgwinkel Tiel
  Niets is zo fijn als een stoel waarin je relaxed kunt zitten. Vooral voor mensen die veel zitten, om welke reden dan ook, is comfort heel belangrijk. Een sta-opstoel biedt dit comfort, maar kan jou ook een stukje zelfstandigheid teruggeven.

  Wil jij meer weten over het gebruik van een sta-opstoel? Kom dan op donderdag 29 oktober naar de exclusieve sta-opstoelen demodag in de Vegro Thuiszorgwinkel in Tiel.
  Lees verder
Terug naar het evenementenoverzicht

Informatiebijeenkomst: Langer veilig en comfortabel thuis wonen

donderdag 4 juli 2019
Natuurlijk blijft u het liefst zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen, maar vooruit denken om dit te realiseren kan soms lastig zijn. Vragen die dan al snel op kunnen komen zijn: Hoe richt ik mijn woning in? Welke diensten zijn er om mij te assisteren in het huishouden? Kan ik nog op vakantie of een dagje uit? Wanneer zelfstandig thuis wonen moeilijker wordt, kan Aafje u helpen met handige tips.

Op donderdag 4 juli a.s. organiseert Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen, in samenwerking met thuiszorgorganisatie Aafje, een interessante en gezellige informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst laten wij u graag kennismaken met mogelijkheden die uw leven aangenamer maken. Deze hebben betrekking op mobiliteit, welzijn, bewegen, zorg, wonen en gezondheid. Zo zullen wij u meer vertellen over ons assortiment aan reisjes, hulpmiddelen en (zorg)diensten.

Locatie: Wijkcentrum schollevaar, Maria Danneels Erf 20, Capelle a/d IJssel
Datum: Donderdag 4 juli 2019
Tijd : 13.30 – 15.30 uur
Entree: Gratis, inclusief hapjes en drankjes

Kom gezellig naar deze bijeenkomst en neem gerust iemand mee. Onder het genot van een hapje en een drankje (o.a. een broodje kroket of bitterbal), een proeverij van de maaltijdservice aan huis en een leuke goodie bag na afloop, belooft het een leuke dag te worden.

Aanmelden kan tot woensdag 3 juli aanstaande. Bel op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur naar onze partner Aafje klantenservice - telefoon 088 8 233 233 - en kies voor keuze 2 om u aan te melden.

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen!
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten