Filters

Informatiebijeenkomst: Langer veilig en comfortabel thuis wonen

donderdag 4 juli 2019
Natuurlijk blijft u het liefst zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen, maar vooruit denken om dit te realiseren kan soms lastig zijn. Vragen die dan al snel op kunnen komen zijn: Hoe richt ik mijn woning in? Welke diensten zijn er om mij te assisteren in het huishouden? Kan ik nog op vakantie of een dagje uit? Wanneer zelfstandig thuis wonen moeilijker wordt, kan Aafje u helpen met handige tips.

Op donderdag 4 juli a.s. organiseert Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen, in samenwerking met thuiszorgorganisatie Aafje, een interessante en gezellige informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst laten wij u graag kennismaken met mogelijkheden die uw leven aangenamer maken. Deze hebben betrekking op mobiliteit, welzijn, bewegen, zorg, wonen en gezondheid. Zo zullen wij u meer vertellen over ons assortiment aan reisjes, hulpmiddelen en (zorg)diensten.

Locatie: Wijkcentrum schollevaar, Maria Danneels Erf 20, Capelle a/d IJssel
Datum: Donderdag 4 juli 2019
Tijd : 13.30 – 15.30 uur
Entree: Gratis, inclusief hapjes en drankjes

Kom gezellig naar deze bijeenkomst en neem gerust iemand mee. Onder het genot van een hapje en een drankje (o.a. een broodje kroket of bitterbal), een proeverij van de maaltijdservice aan huis en een leuke goodie bag na afloop, belooft het een leuke dag te worden.

Aanmelden kan tot woensdag 3 juli aanstaande. Bel op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur naar onze partner Aafje klantenservice - telefoon 088 8 233 233 - en kies voor keuze 2 om u aan te melden.

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen!
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden