Komende evenementen

 • Laat gratis uw rollator checken in thuiszorgwinkels Limburg
  woensdag 29 januari 2020
  In 2020 vindt op elke laatste woensdag en donderdag van de maand van 10.00 uur tot 15.00 uur in verschillende Vegro thuiszorgwinkels in Limburg een rollatorcheck plaats. Op woensdag bent u van harte welkom in de Mockstraat of de Kappellaan, en op donderdag in de Brusselsetraat of de Prins Hendriklaan.
  Lees verder
 • Meten is weten dag in Maastricht, Brusselsestraat
  maandag 30 december 2019
  Het is belangrijk om regelmatig te checken hoe gezond het lichaam is. Vegro organiseert daarom in Maastricht een meten is weten dag. U bent iedere laatste maandag van de maand welkom tussen 10.00 en 16.00 uur in onze Thuiszorgwinkel aan de Brusselsestraat.
  Lees verder
 • Laat gratis uw rollator checken in Maastricht
  woensdag 18 december 2019
  Op elke laatste woensdag en donderdag van de maand van 10.00 uur tot 16.00 uur vindt er in de Vegro thuiszorgwinkel in Maastricht een rollatorcheck plaats. Op woensdag bent u van harte welkom in de Mockstraat en op donderdag in de Brusselsetraat.
  Lees verder
Terug naar het evenementenoverzicht

Informatiebijeenkomst: Langer veilig en comfortabel thuis wonen

donderdag 4 juli 2019
Natuurlijk blijft u het liefst zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen, maar vooruit denken om dit te realiseren kan soms lastig zijn. Vragen die dan al snel op kunnen komen zijn: Hoe richt ik mijn woning in? Welke diensten zijn er om mij te assisteren in het huishouden? Kan ik nog op vakantie of een dagje uit? Wanneer zelfstandig thuis wonen moeilijker wordt, kan Aafje u helpen met handige tips.

Op donderdag 4 juli a.s. organiseert Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen, in samenwerking met thuiszorgorganisatie Aafje, een interessante en gezellige informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst laten wij u graag kennismaken met mogelijkheden die uw leven aangenamer maken. Deze hebben betrekking op mobiliteit, welzijn, bewegen, zorg, wonen en gezondheid. Zo zullen wij u meer vertellen over ons assortiment aan reisjes, hulpmiddelen en (zorg)diensten.

Locatie: Wijkcentrum schollevaar, Maria Danneels Erf 20, Capelle a/d IJssel
Datum: Donderdag 4 juli 2019
Tijd : 13.30 – 15.30 uur
Entree: Gratis, inclusief hapjes en drankjes

Kom gezellig naar deze bijeenkomst en neem gerust iemand mee. Onder het genot van een hapje en een drankje (o.a. een broodje kroket of bitterbal), een proeverij van de maaltijdservice aan huis en een leuke goodie bag na afloop, belooft het een leuke dag te worden.

Aanmelden kan tot woensdag 3 juli aanstaande. Bel op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur naar onze partner Aafje klantenservice - telefoon 088 8 233 233 - en kies voor keuze 2 om u aan te melden.

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen!
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten