Ervaar zelf e-health-oplossingen van 6 t/m 8 juni in Eindhoven

woensdag 30 mei 2018

Slimmer Leven Huis laat bezoekers de zorg van morgen ervaren/ Ervaar zelf de zorg van morgen in het Slimmer Leven Huis!

De samenleving verandert. Mensen worden steeds ouder en willen zo lang mogelijk zelfstandig zijn. Het aantal kwetsbare mensen neemt toe. Tegelijkertijd neemt het aantal werkende mensen snel af. Door deze ontwikkelingen groeit de vraag naar kwalitatieve, efficiënte en betaalbare zorg.

Hoe ziet de zorg van de (nabije) toekomst er uit? Welke rol speelt vitaliteit en preventie? Tegen welke uitdagingen lopen we aan in onze zorgmaatschappij? En welke rol speelt technologie en innovatie in dit alles?

In het Slimmer Leven Huis vind je antwoord op deze vragen. Hier worden de thema’s ‘Slimmer Wonen’, ‘Vitaler en gezonder leven en ‘Betere zorg’ via experts en technieken toegelicht. Je kunt hier verschillende slimme zorginnovaties bekijken en zelf ervaren. En draag zelf je steentje bij aan innovatie door je mening te delen. Vorig jaar ontdekten ruim 1.000 burgers de mogelijkheden van technologie voor hun zorg, wonen en vitaliteit.

Het doel is om u zelf e-health-oplossingen te laten ervaren. Ook kunt u in het Slimmer Leven Huis in gesprek gaan over uw behoeften, wensen en verwachtingen. Daarnaast wordt er verteld welke veranderingen in de zorg er aankomen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Dit past goed bij de doelstelling van Coöperatie Slimmer Leven 2020 om gebruikers meer te betrekken bij alle activiteiten die er op dit gebied plaatsvinden.

Het Slimmer Leven Huis is tijdens de Dutch Technology Week, op 6, 7 en 8 juni te vinden op het 18 septemberplein in Eindhoven. Op 6 juni vindt om 12.00 uur de feestelijke opening plaats. De andere dagen is het huis van 10.00 uur tot 18.00 uur te bezoeken. Reserveren of aanmelden is niet nodig en toegang is gratis.

Het Slimmer Leven Huis is een initiatief van Coöperatie Slimmer Leven 2020 in samenwerking met de Rabobank. De experts en innovaties die dit jaar de ervaringen verzorgen, zijn: Rabobank, SGE, Fontys, Welshop, Double Robot, ZorgZelf Smart Domotics, Huis van Morgen, 040Beweegt, SenZYX, Vegro, GGD Brabant-Zuidoost, Van Egdom Security en Summa Zorg.

8
802 Thuiswinkel reviews

Heel goed, vriendelijk en snel

Ginger 19-6-2018 16:03:34 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)