Een persoonlijk fitplan is binnen handbereik

donderdag 01 oktober 2015

Met de Beter Leven gezondheidsapplicatie van VitalinQ heeft u 24 uur per dag toegang tot een gezonde levensstijl. Via een korte vragenlijst stelt u een profiel op dat u inzicht geeft in uw eigen gezondheid en levensstijl. Denk hierbij aan uw bloeddruk, gewicht of BMI. Alle ingevulde informatie resulteert uiteindelijk in een op maat gemaakt stappenplan met persoonlijke doelen. U krijgt tips van  diëtistes, fysiotherapeuten, lifestylecoaches en andere disciplines die u helpen uw doelen te behalen.

Diverse hulpmiddelen zoals een stappenteller en bloeddrukmeter zijn gemakkelijk te koppelen met de gezondheidsapplicatie, hierdoor is het persoonlijke fitplan altijd bijgewerkt. Deze zogeheten iHealth producten zijn op kort termijn verkrijgbaar in onze Thuiszorgwinkels. Bent u ook geïnteresseerd in een gezonde levensstijl afgestemd op uw persoonlijke situatie? Meld u hier aan voor een fitplan op maat. De kosten van een liftestyle abonnement zijn € 3,50 per maand. Dit is per maand opzegbaar.

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)