Driezorg werkt samen met Vegro

donderdag 23 augustus 2012
Driezorg werkt samen met Vegro

Vanaf 15 augustus is de samenwerking tussen Driezorg en Vegro Verpleegartikelen een feit. Driezorg is actief op het gebied van ouderenzorg door middel van het aanbieden van dienstverlening en faciliteiten op het gebeid van Wonen, Welzijn en Zorg. Binnen de samenwerking met Vegro heeft Driezorg een partner gevonden voor de levering van hulpmiddelen aan haar cliënten.

Driezorg, gevestigd in Zwolle en Hattem, is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een organisatie met tien locaties. Onder deze locaties zijn verschillende woonvormen, van woonzorgcentra tot Driezorgwoningen en/of zorg-, seniorenwoning. Driezorg is erop gericht om mensen zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen, door bijvoorbeeld hulp in de huishouding, dagbesteding en een breed welzijnsaanbod.

De samenwerking tussen Driezorg en Vegro is gebaseerd op een aantal pijlers. Via Vegro kunnen hulpmiddelen geleend, gehuurd of gekocht worden. Elke Nederlander kan volgens de AWBZ (Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten) op vertoon van een geldig legitimatiebewijs en de pas van de zorgverzekeraar, een half jaar lang gratis hulpmiddelen lenen. Dit geldt voor het zogenaamde AWBZ assortiment waaronder bijvoorbeeld krukken, rolstoelen en rollators vallen. Hier is geen lidmaatschap voor nodig. Het aanvragen van een leen- of huurartikel is erg eenvoudig. Men belt Vegro 0800-2 88 77 66 en geeft aan welk artikel men wil hebben. Een groot artikel, bijvoorbeeld een hoog/laag bed, wordt gratis thuisbezorgd en geplaatst. Daarnaast is het mogelijk om producten die niet behoren tot het AWBZ assortiment tegen aantrekkelijke tarieven te huren.

Driezorg en Vegro streven er naar gezamenlijk één loket te bieden op het gebied van zorg en hulpmiddelen, dat gekenmerkt wordt door een goede kwaliteit van dienstverlening en een snelle levering van de benodigde hulpmiddelen. Naast de samenwerking op het gebied van hulpmiddelen, biedt Vegro de medewerkers van Driezorg diverse trainingen aan die het correct gebruik van hulpmiddelen bevorderen.

Meer informatie over Driezorg vindt u op www.driezorg.nl. Voor meer informatie over de adressen en openingstijden van de Vegro Thuiszorgwinkels en uitleenpunten kijkt u op www.vegro.info.

8.5
569 Thuiswinkel reviews

snelle levering , gunstige prijs , product is precies wat we zochten.

arnold 18-12-2017 18:06:49 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)