Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Drempelhulp 75 cm breed (hoogte 7,5 cm) Nr. 40130

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Drempelhulp 75 cm breed (hoogte 7,5 cm)
Nr. 40130
€ 0,-
Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving

De drempelhulp* vormt een ideale oplossing om obstakels met gemak en veiligheid te overbruggen, zowel binnen als buiten je huis. Deze handige voorziening is verkrijgbaar in verschillende hoogtes: 1,8 cm, 3,7 cm, 5,6 cm en 7,5 cm. Hierdoor kun je de drempelhulp kiezen die perfect past bij de hoogte van het obstakel dat je wilt overwinnen.

De drempelhulpen zijn zo ontworpen dat ze flexibel en aanpasbaar zijn, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende situaties in en rondom jouw huis. Met een standaard breedte van 75 cm biedt de drempelhulp een comfortabele doorgang. Deze dimensies zijn zorgvuldig gekozen om een evenwicht te creëren tussen gebruiksgemak en doeltreffende ondersteuning bij het overbruggen van hoogteverschillen.

Voor wie?

Deze veelzijdige drempelhulp is ontworpen voor verbeterde toegankelijkheid voor diverse doelgroepen, zoals ouderen met beperkte mobiliteit, mensen met fysieke beperkingen, revalidatiepatiënten en ouders met kinderwagens. Door soepel obstakels zoals drempels te overbruggen, vergroot de drempelhulp de mobiliteit en vereenvoudigt het dagelijks leven, zowel thuis als in openbare gebouwen. Of het nu binnen is, buitenshuis, de drempelhulp draagt bij aan een inclusieve omgeving en verbetert de levenskwaliteit voor een diverse groep mensen die waarde hecht aan toegankelijkheid.

Hoe werkt de drempelhulp?

Een drempelhulp werkt als een effectief hulpmiddel om hoogteverschillen te overbruggen en de toegankelijkheid te verbeteren. Gemaakt van duurzame materialen zoals rubber, kunststof of aluminium, heeft de drempelhulp een aflopend ontwerp, waarbij de hoogte geleidelijk toeneemt van de ene kant naar de andere. Met antislip oppervlakken voor veiligheid en stabiliteit biedt de drempelhulp een eenvoudige oplossing. Raadpleeg voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Vergoeding

Deze drempelhulp is ontwikkeld voor kortdurend gebruik en is kosteloos te lenen onder de voorwaarde van een geldige indicatiestelling. Het primaire doel van deze drempelhulp is het verstrekken van tijdelijke ondersteuning aan personen met specifieke zorgbehoeften.

Bezorging en installatie

Bij het lenen van deze drempelhulp maak je gebruik van onze eigen bezorgservice, waardoor het product direct bij jou thuis wordt afgeleverd. Onze bezorgers zorgen voor een veilige en snelle levering, zodat je snel van de drempelhulp kunt profiteren.

*Let op: het geleverde product kan verschillen van de getoonde afbeelding.

Specificaties
Breedte 75 cm
Hoogte 7,5 cm
Productgroep Leen drempelhulpen
Web Sort Order 750
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden