Goed uit de Voeten bij Vegro Expertisecentrum Assen!

donderdag 17 mei 2018

Op 17 mei 2018 wordt er bij Vegro Assen een evenement georganiseerd genaamd “Goed uit de Voeten bij Vegro!” Alles wat te maken heeft met onze voeten staat deze dag centraal.
De volgende bedrijven zijn van 9.00 uur tot 13.00 uur aanwezig om u persoonlijk advies en informatie te geven:

Stadtmüller - Heeft u rug- en/ of voetklachten dan is er een voetadviseur van Orthopedie Stadtmüller aanwezig die een gratis en vrijblijvend voetonderzoek kan uitvoeren. Stadtmüller levert volwaardige kwaliteits steunzolen.

Voet vitaal - Wilt u meer weten over de verzorging van uw voeten, dan kunt u zich laten informeren door een deskundig voetverzorgende van medisch pedicurepraktijk Voet Vitaal. Deze voetverzorgende is het meest breed opgeleid tot medisch pedicure en is gemachtigd om
direct door te verwijzen naar andere disciplines.

Schoenspeciaalzaak Mennega - Laat u adviseren door een gediplomeerd schoenconsulente van Schoenmode Mennega, een begrip in Assen! Voor smalle en brede schoenen en gerenommeerde merken met een bewezen kwaliteit en pasvorm. En ook voor een correctiezool heeft Mennega volop verassende en leuke schoenen in de collectie.

Vegro - Daarnaast kunt u bij Vegro terecht voor onder andere verbandsloffen. Heeft u (tijdelijk) ingezwachtelde voeten of zijn de voeten/ enkels opgezet, dan zijn deze verbandsloffen een comfortabel hulpmiddel.

We zien u graag op 17 mei tussen 9:00 uur en 13.:00 uur aan de Kloekhorststraat 27 in Assen!

8.1
778 Thuiswinkel reviews

Uitstekende site. Komen hun afspraken na.

Frits 22-5-2018 12:02:34 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)