Laatste vacatures

 • Medewerker ICT - Lisse
  woensdag 17 mei 2119
  Wij zoeken een Medewerker ICT die de onze afdeling in Lisse wil komen versterken!
  Lees verder
 • Medewerker Facilitaire Zaken - Katwijk
  woensdag 17 juli 2019
  Wij zoeken een Medewerker Facilitaire Zaken die voor 32 - 40 uur per week ons regioteam wil komen versterken.
  Lees verder
 • Office Manager - Roden
  dinsdag 16 juli 2019
  Wij zoeken een Office Manager voor 24 - 40 uur in Roden. Ben jij degene die wij zoeken? 
  Lees verder
Terug naar het vacature overzicht

Districtleider Noordoost Nederland

donderdag 17 januari 2019
Wij zijn op zoek naar een Districtleider.
Ben jij diegene die we zoeken?

Functie
Districtleider

Regio
Noordoost Nederland

Uren per week
40 uur per week

Vegro is een organisatie in beweging; van de hulpmiddelenleverancier die we al jaren zijn, naar hét expertisecentrum voor hulpmiddelen. We werken in vier districten waarbij we altijd dichtbij de klant zijn en de klantvraag als uitgangspunt houden. We kennen nu vier regioteams waarin alle bedrijfsonderdelen vertegenwoordigd zijn. In regio Noordoost Nederland zijn wij op zoek naar een ondernemende Districtleider met leidinggevende capaciteiten, oog voor commercie en inzicht in bedrijfsprocessen. Deze persoon kan veranderingen in gang zetten en heeft een duidelijke visie voor de regio en voor Vegro, een eigenwijze blik én een flinke dosis enthousiasme en daadkracht om de regio verder te optimaliseren.

Als Districtleider heb je als doel het zorgdragen voor de integrale ontwikkeling van de regio, zowel op commercieel als operationeel gebied. Dit doe je samen met het regioteam. Je coacht, motiveert en stimuleert de leden van het regioteam om autonoom te werken om de gestelde doelstellingen te behalen en duurzame oplossingen te vinden. Je bent eindverantwoordelijk voor de financiële en kwalitatieve resultaten van de regio en rapporteert hierover aan de directie.

Je bent representatief en het boegbeeld van de regio, voor zowel de organisatie als de klanten. Je treedt proactief naar buiten via evenementen, bijeenkomsten en sociale mediakanalen. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van voor de organisatie relevante interne en externe netwerken en/of samenwerkingsverbanden. Niet minder belangrijk is dat je betrouwbaar, creatief en flexibel bent en dat je in staat bent om snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden.

Functie-eisen:
 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding
 • 3-5 jaar leidinggevende ervaring
 • Aantoonbare commerciële vaardigheden
 • Kennis over en/of werkervaring in een commerciële functie in de zorgbranche is een pre
 • Koppeling kunnen maken tussen financiële inzichten en commerciële acties
 • In het bezit van rijbewijs B
 
Wij bieden
Vegro biedt je een veelzijdige functie bij een groeiend en energiek bedrijf. Je bent werkzaam in een uitdagende werkomgeving. Bij Vegro werken gemotiveerde, hardwerkende mensen die veel waarde hechten aan een goede werksfeer. Daarnaast krijg je volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld het volgen van opleidingen. We hebben goede trainers die het uiterste uit je weten te halen, zodat je optimale resultaten kunt behalen. We houden van mensen die alles nét iets anders zien, die iets in beweging kunnen krijgen, en daar investeren we graag in. En ben je al bekend met FiscFree? Via dit platform kun je heel voordelig producten en diensten aanschaffen. Tevens behoort een leaseauto tot de arbeidsvoorwaarden.

En nu actie!
Word je blij van het lezen van deze vacature? En denk jij dat jij diegene bent die wij zoeken? Schrijf dan een enthousiaste motivatiebrief, maak een filmpje, of verzin iets anders waar je jezelf mee laat zien. Vergeet ook niet om je cv mee te sturen. Stuur je sollicitatie op naar sollicitatie@vegro.nl. Het kan dat je nog meer vragen hebt, stel ze gerust. Je kunt contact opnemen met de afdeling P&O via ons algemene telefoonnummer.

Wij nemen de selectie van nieuwe medewerkers uiterst serieus, om die reden is een passend cv en bijgevoegde motivatiebrief een vereiste. Bij het ontbreken van één van deze documenten nemen wij de sollicitatie helaas niet in behandeling. Indien wij je uitnodigen voor een persoonlijk gesprek nemen wij binnen 4 weken na ontvangst van de sollicitatie of na de sluitingsdatum van deze vacature telefonisch contact met je op. Wanneer er geen contact met jou is opgenomen kun je ervan uitgaan dat wij je niet hebben geselecteerd voor een kennismakingsgesprek. In verband met de Europese privacywetgeving worden jouw sollicitatiegegevens na vier weken vernietigd.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Reageer nu!
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtMet ruim 60 winkels altijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten