Demodag Thuiszorgwinkel Zwolle groot succes

vrijdag 03 december 2010
Demodag Thuiszorgwinkel Zwolle groot succes

Een grote opkomst op 26 november voor de demodag in Thuiszorgwinkel Zwolle. Jong en oud kreeg de kans om kennis te maken met allerlei producten. De feestelijke uitstraling van de winkel zorgde voor een goed begin van de demodag.

Vanaf 11.00 uur was de winkel vol met geïnteresseerden en werden er vele producten geprobeerd, zoals sta-op stoelen en scootmobielen. Op een scootmobiel kon een heel parcours afgelegd worden. ‘Rijden op een scootmobiel is eigenlijk helemaal niet zo eng als ik gedacht had’, was een opmerking die regelmatig gemaakt werd. Verder werd er genoten van het comfort van de sta-op stoel en er werden veel afspraken gemaakt voor een thuisdemonstratie. Met een thuisdemonstratie kan men namelijk ontdekken hoe een sta-op stoel thuis tot zijn recht komt en hoe een scootmobiel in de eigen omgeving gebruikt kan worden.

Gedurende de hele dag werden rollatorchecks uitgevoerd. Iedereen met een rollator, kon na laten kijken of deze nog in orde was. Indien nodig, werden er ter plekke reparaties uitgevoerd. De medewerkers van de Thuiszorgwinkel gaven ook tips voor een goed gebruik van de rollator en voor goed onderhoud.

Verder werden er diverse ervaringen uitgewisseld en men genoot van een heerlijke decemberlekkernij. Kortom: Een gezellige en nuttige dag die zeker voor herhaling vatbaar is!

8.5
568 Thuiswinkel reviews

helemaal tevreden

Janny 17-12-2017 09:25:55 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)