Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Dekensteun Nr. 20050

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Dekensteun
Nr. 20050
€ 0,-
Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving

Een dekenboog*, ook bekend als dekensteun, is een metalen boog die je benen en voeten vrij houdt van het dekbed. Het ontlast de druk die op jouw benen wordt veroorzaakt door het dekbed, wat met name nuttig is bij bijvoorbeeld een open wond of overgevoeligheid van de benen. Het metalen frame of boog van de dekensteun voorkomt contact van het dekbed met jouw benen en voeten, waardoor een comfortabele slaapomgeving wordt gecreëerd. Hierdoor is er geen druk op jouw benen en voeten, wat het gebruik ervan bijzonder comfortabel maakt in bed.

Voor wie?

De dekenboog lenen is aanbevolen voor personen met een verhoogd risico op decubitus, bij aanwezigheid van open wonden, of bij gevoeligheid van de benen en voeten.

Hoe werkt een dekenboog?

De geleende dekenboog wordt onder het matras geplaatst, waarop het dekbed rust, waardoor je benen en voeten worden ontlast. Daarnaast is de hoogte van de dekenboog aanpasbaar.

Vergoeding

Deze dekenboog, bedoeld voor kortstondig gebruik, kan kosteloos worden geleend onder de voorwaarde van een geldige indicatiestelling. Het hoofddoel van dit hulpmiddel is het bieden van tijdelijke ondersteuning aan specifieke zorgbehoeften.

Bezorging en installatie

Bij het lenen van deze dekenboog wordt het product via onze eigen bezorgservice direct bij jou thuis afgeleverd. Onze bezorgers garanderen een veilige en snelle levering, waardoor je snel gebruik kunt maken van de geleende dekenboog.

*Let op: het geleverde product kan verschillen van de getoonde afbeelding.

Specificaties
Breedte 21,5 cm
Hoogte 51 cm
Maximaal gebruikersgewicht 100 kg
Productgroep Leen dekensteunen
Web Sort Order 650
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden