De snelheid van veranderen verandert

woensdag 09 oktober 2013

Op 10 september jl. vond de eerste editie van het Vegro Symposium plaats op de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. Tijdens het symposium stond het thema ‘Wie is de klant’ centraal. De klant moet immers centraal staan, maar gebeurt dat ook altijd? Prikkelende sprekers zoals Herman Konings en Willem Vermeend namen de deelnemers mee in hun visie op de positie van de klant in het huidige (zorg)landschap, het gedrag van de klant en de klant van de toekomst.

De dag werd geopend door René Kamerbeek, algemeen directeur van Vegro. In een vraaggesprek met Annemarie van der Sar, zelf een aantal jaren geleden getroffen door een hersenbloeding, werd het thema ’Wie is de klant?’ ingeleid. Er werd een inkijkje gegeven in het leven van een patiënt tijdens het revalidatieproces. Wordt er wel gekeken naar wie de klant is, of is er door de diverse wet- en regelgeving geen zicht meer op de klant?

Herman Konings (trendanalist en consumentenpsycholoog) heeft de deelnemers het advies gegeven de toekomst niet te voorspellen, maar aan de hand van de wetenschap voor te stellen. “De snelheid van veranderen verandert”, oftewel: we zullen steeds sneller op bepaalde trends en ontwikkelingen moeten inspelen, omdat deze elkaar ook steeds sneller opvolgen. Het rijden in een auto zonder chauffeur lijkt bijvoorbeeld een ver-van-ons-bed show, maar heeft de potentie om sneller dan wij denken gemeengoed te worden. Willem Vermeend (politicus en internetondernemer) gaf de deelnemers een inkijkje in hoe we er voor staan met de zorgkosten en besprak mogelijkheden die uiteindelijk kunnen leiden tot kostenreductie, zoals het gebruik van 3D-printtechnologie.

Het symposium met het thema ‘Wie is de klant?’ bleek een groot succes. Bij Vegro gaan wij verder met de overtuiging dat het om de eindgebruiker, de klant, gaat. De enthousiaste reacties van de bezoekers en sprekers bevestigen dat dit thema overal leeft. Kortom, een enerverende en inspirerende middag!

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)