De GehandicaptenParkeerKaart - Populair bij dieven

dinsdag 03 december 2013

Afgelopen jaar kreeg de GehandicaptenParkeerKaart (GPK) veel aandacht van diverse media. Deze kaart wordt namelijk steeds vaker uit auto’s gestolen.

De GPK bestaat sinds 2001 en is in veel Europese landen te gebruiken. Dankzij de kaart kunnen gehandicapten over het algemeen voor onbepaalde tijd gratis parkeren. De kaart is niet kenteken-, maar persoonsgebonden. De kaart is derhalve in ieder auto te gebruiken. Omdat de controlemogelijkheden van het gebruik van de parkeerkaart beperkt zijn, is de kaart bij dieven zeer populair.

De Kaartkluis voorkomt diefstal
De gevolgen van diefstal zijn echter zowel op financieel gebied als op emotioneel vlak groot. Gelukkig kan de diefstal ook voorkomen worden, namelijk met de kaartkluis. De kaartkluis bestaat uit twee delen: de houder zelf waar de gehandicaptenparkeerkaart in geplaatst kan worden en een beugelslot die aan het stuurwiel vastgezet kan worden. Met deze kaartkluis denken dieven nog wel een keer extra na! Wilt u ook een Kaartkluis aanschaffen? Klik dan hier.

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)