Corien de Groot Foundation

vrijdag 27 september 2013

Op donderdag 26 september heeft Drs. Jan Th. Hoekema, de burgemeester van Wassenaar de nieuwe landelijke organisatie, de Corien de Groot Foundation, officieel gelanceerd.

De verrassende lanceringshandeling werd om 14.45 uur verricht door de burgemeester in het bijzijn van de manager van de Stichting en medeoprichter van Vegro Verpleegartikelen Simone van Veen en vele sponsoren, familie en vrienden.

De Corien de Groot Foundation is een Stichting die het mogelijk maakt, bewoners van een bejaarden- of verpleeghuis, overal in Nederland, een middag of avond ‘mee uit te nemen’ in eigen huis. De Foundation heeft de naam van Corien de Groot gekregen, een van de oprichters van Vegro Verpleegartikelen. De Foundation laat mensen kosteloos genieten van entertainment, zang en muziek op een manier die Corien graag gewild zou hebben. Geen zorgen over vervoer, een andere locatie of de financiën.
De Corien de Groot Foundation zorgt dat het de gasten aan niets ontbreekt en er geen kosten verbonden zijn aan dit bijzondere feest.

Kijk voor meer informatie op www.cdgf.nl

8.4
661 Thuiswinkel reviews

vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle levering.

yvon 24-2-2018 11:06:17 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)