Cordaan kiest voor hoogwaardige dienstverlening op het gebied van hulpmiddelenverstrekking

donderdag 13 juni 2013

Vegro en Cordaan openen het komende jaar zes Cordaan Zorgwinkels in Amsterdam en Zaanstad. Op die manier kunnen cliënten van Cordaan en inwoners van Amsterdam e.o. te allen tijde terecht bij een Zorgwinkel bij hen in de buurt. 

Vegro en Cordaan hebben de intentie uitgesproken om intensief met elkaar te gaan samenwerken op het gebied van hulpmiddelenverstrekking in Amsterdam. De samenwerking houdt in dat Vegro, onder de vlag van Cordaan, de exploitatie van de Cordaan Zorgwinkels en de uitleen van de hulpmiddelen op zich neemt. Met de samenwerking wordt een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening op het gebied van uitleen van hulpmiddelen en een sterke winkelformule neergezet.

De huidige Vegro Thuiszorgwinkel, Bilderdijkstraat 132, in Amsterdam wordt medio juni omgebouwd tot de eerste Cordaan Zorgwinkel.

De Cordaan Zorgwinkel is hét adres voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen, verpleegartikelen en wellness-producten. Hulpmiddelen die gratis vanuit de Zorgverzekeringswet geleend kunnen worden zijn bijvoorbeeld een rolstoel, bedverhogers of een hoog-laagbed.
Voor het lenen van hulpmiddelen is een geldig legitimatiebewijs en een pasje van de zorgverzekeraar nodig. Een lidmaatschap is niet noodzakelijk. Een groot artikel, bijvoorbeeld een hoog/laag bed, wordt gratis thuisbezorgd en geplaatst. Kleine artikelen kunnen opgehaald worden in de Cordaan Zorgwinkel.

Ook is het mogelijk tegen aantrekkelijke tarieven artikelen te huren zoals een paar krukken, borstkolf, babyweegschaal of hometrainer. Daarnaast heeft de Zorgwinkel een uitgebreid assortiment met verkoopproducten zoals bloeddrukmeters, weegschalen, bandages, scootmobiels, borstkolven, sta-opstoelen en tal van praktische handige hulpmiddelen.

8.4
661 Thuiswinkel reviews

vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle levering.

yvon 24-2-2018 11:06:17 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)