Laatste vacatures

 • Chauffeur/Medewerker Groothandel
  vrijdag 20 september 2019
  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste multi-inzetbare collega voor onze Groothandel in Katwijk!
  Lees verder
 • Medewerker Magazijn - Cappele aan den IJssel
  maandag 16 september 2019
  Lees verder
 • Medewerker Thuiszorgwinkel Dordrecht - Zwijndrecht
  woensdag 11 september 2019
  Kom jij ons team in Dordrecht en Zwijndrecht versterken voor 24 - 32 uur per week? 
  Lees verder
Terug naar het vacature overzicht

Commerciële Medewerker Binnendienst

vrijdag 28 juni 2019
Haal jij voldoening uit hard werken in een gezellig team? 
Dan zijn wij op zoek naar jou!
Samen met 700 gedreven collega’s werken wij aan één doel: de dagelijkse kwaliteit van leven van onze klanten bevorderen. Positieve gezondheid is het uitgangspunt van onze dienstverlening. Vegro is een organisatie in beweging; van de hulpmiddelenleverancier die we al jaren zijn, naar hét expertisecentrum voor hulpmiddelen. Dagelijks leveren wij in heel Nederland aan tenminste 2.000 mensen de juiste hulpmiddelen. Dit is mogelijk door onze landelijke dekking van winkels, uitleenpunten, een webwinkel en meerdere distributiecentra.
Bij Vegro werken wij volgens de volgende basisprincipes: Autonoom, Kwaliteit, Eigenwijs, Persoonlijk en Daadkrachtig. Er samen écht voor gaan, dat is hoe we bij Vegro te werk gaan. Klanten geven onze service een 8; iets waar we heel trots op zijn. Wil jij hier ook aan bijdragen?

Wij zijn op zoek naar een Commerciële Medewerker Binnendienst Ben jij diegene die we zoeken?

Functie
Commerciële Medewerker Binnendienst (Hulpmiddelenbeheer)

Locatie
Nieuwleusen (landelijk)

Uren per week
32-40 uur per week

De werkzaamheden
Het team Hulpmiddelenbeheer is een loket voor zakelijke klanten in de zorg. Vegro faciliteert deze klanten door het beheer van hulpmiddelen uit handen te nemen. Dit faciliteren omvat onder andere het administratief verwerken van orders, het inplannen van onderhoud van de hulpmiddelen, het verzorgen/inplannen van keuringen van hulpmiddelen en maken van rapporten over de kwaliteit en levensduur van de hulpmiddelen. Als Medewerker van dit team ben je de contactpersoon voor de zakelijke klanten en verantwoordelijk voor alle aanvragen die deze bij het loket neerlegt.

Je bent eerste aanspreekpunt voor een aantal zakelijke klanten en kan inspringen voor collega's als deze afwezig zijn. De zakelijke klant kan bij jou terecht voor al zijn vragen. Je schakelt continu met de klant zelf en met de monteurs die het werk op de locatie van de klant uitvoeren. Je werkt daarin goed samen met de klanten onder jouw verantwoordelijkheid, je collega’s van het loket en de monteurs op de weg. Je denkt in oplossingen, hoe complex deze soms ook zijn. Het klantbelang staat voorop.

De ideale kandidaat
De ideale kandidaat weet de klantbehoefte te vertalen naar operationele oplossingen die tevreden klanten opleveren. Via de verschillende communicatiekanalen weet je alles in gang te zetten om de klant totaal te ontzorgen. Je houdt het overzicht zodat alles conform de gemaakte afspraken wordt afgerond. Je legt daarnaast alles vast in onze systemen waardoor de klant en Vegro real-time inzage hebben in de status van alle acties die onderhanden zijn of reeds afgerond zijn. Je communiceert makkelijk met klanten, monteurs en andere afdelingen die nodig zijn om deze complexe klus te klaren. Je brengt ervaring mee van een binnendienst of service afdeling en hebt een duidelijke affiniteit met de zorg of organisaties die zich in dit segment begeven.
 
Je taken bestaan onder andere uit:
 • Correcte afhandeling van telefoon- en e-mail verkeer;
 • Aannemen, beoordelen en administratief verwerken van o.a.:
  - Nieuwe zakelijke aanvragen (verkoop, verhuur)
  - Verwerken van reparaties en/of onderhoudsaanvragen
  - Plannen en verwerken van preventief onderhoud
 • Verhuren en verkopen binnen de vastgestelde Vegro richtlijnen;
 • Archiveren van orderbescheiden.
Functie-eisen
 • MBO werk- en denkniveau;
 • Commerciële vaardigheden;
 • Affiniteit met hulpmiddelen;
 • Affiniteit met de intramurale dienstverlening;
 • Vaardig met Microsoft Office programma’s zoals Word en Excel.
Wij bieden
Vegro biedt je een veelzijdige functie bij een groeiend en energiek bedrijf. Je bent werkzaam in een uitdagende werkomgeving. Het team bestaat uit gemotiveerde, hardwerkende mensen, waar veel waarde wordt gehecht aan een goede werksfeer. Daarnaast krijg je volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld het volgen van opleidingen. We hebben goede trainers die het uiterste uit je weten te halen, zodat je optimale resultaten kunt behalen. We houden van mensen die alles nét iets anders zien, die iets in beweging kunnen krijgen, en daar investeren we graag in. En ben je al bekend met FiscFree? Via dit platform kun je heel voordelig producten en diensten aanschaffen.

En nu actie!
Word je blij van het lezen van deze vacature? En denk jij dat jij degene bent die wij zoeken? Schrijf dan een enthousiaste motivatiebrief, maak een filmpje, of verzin iets anders waar je jezelf mee laat zien. Vergeet ook niet om je cv mee te sturen. Stuur je sollicitatie op naar sollicitatie@vegro.nl. Het kan dat je nog meer vragen hebt, stel ze gerust. Je kunt contact opnemen met de afdeling P&O via ons algemene telefoonnummer.

Wij nemen de selectie van nieuwe medewerkers uiterst serieus, om die reden is een passend cv en bijgevoegde motivatiebrief een vereiste. Bij het ontbreken van één van deze documenten nemen wij de sollicitatie helaas niet in behandeling. Indien wij je uitnodigen voor een persoonlijk gesprek nemen wij binnen 4 weken na ontvangst van de sollicitatie of na de sluitingsdatum van deze vacature telefonisch contact met je op. Wanneer er geen contact met jou is opgenomen kun je ervan uitgaan dat wij je niet hebben geselecteerd voor een kennismakingsgesprek. In verband met de Europese privacywetgeving worden jouw sollicitatiegegevens na vier weken vernietigd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Reageer nu!
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtMet ruim 60 winkels altijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten