Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Comfort beensteunen voor rolstoel (2 stuks) Nr. 80020

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Comfort beensteunen voor rolstoel (2 stuks)
Nr. 80020
€ 0,-
Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving

De Comfort Beensteunen voor Rolstoel* zijn een waardevolle toevoeging aan de grootwiel rolstoel en de kleinwiel rolstoel om het comfort en de ondersteuning van gebruikers te verbeteren. Deze set van twee beensteunen is ontworpen met aandacht voor ergonomie en gebruiksgemak. De beensteunen zijn verstelbaar, zodat ze aangepast kunnen worden aan de individuele behoeften en voorkeuren van de gebruiker. De comfort beensteunen zijn per set (twee stuks) verkrijgbaar.

Het comfortabele ontwerp van de beensteunen biedt ondersteuning aan de benen, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en een comfortabele zithouding wordt bevorderd. Dit is vooral belangrijk voor personen die langdurig in een rolstoel verblijven. De beensteunen zijn eenvoudig te bevestigen aan de rolstoel en kunnen ook worden weggeklapt wanneer ze niet in gebruik zijn.

Voor wie?

Dit product is ideaal voor personen die langdurig in een rolstoel zitten en behoefte hebben aan ergonomische ondersteuning voor hun benen. Ook voor mensen met beperkte mobiliteit die afhankelijk zijn van een rolstoel, bieden deze verstelbare beensteunen een oplossing om een comfortabele zithouding te bevorderen. Bovendien zijn ze geschikt voor patiënten in revalidatie die extra comfort en ondersteuning nodig hebben tijdens hun herstel. Met de comfort beensteunen voor de rolstoel investeer je in een product dat de zitervaring verbetert en mobiliteitsgemak bevordert voor diverse groepen rolstoelgebruikers.

Vergoeding

De beensteunen zijn speciaal ontworpen voor kortdurend gebruik en zijn verkrijgbaar in ons kosteloze leen assortiment, mits er een geldige indicatiestelling aanwezig is. Dit hulpmiddel is bedoeld om tijdelijke ondersteuning te bieden aan personen met specifieke zorgbehoeften.

Bezorging

Bij Vegro zorgen onze eigen bezorgteams kosteloos voor de levering  van de comfort beensteunen voor de rolstoel!

*Het geleverde product kan afwijken van de getoonde afbeelding.

Specificaties
Gewicht 5 kg
Productgroep Leen rolstoel beensteunen
Web Sort Order 870
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden