Carinova start samenwerking met Vegro

maandag 30 januari 2012
Carinova start samenwerking met Vegro

Carinova en Vegro Verpleegartikelen zijn een langdurige en strategische samenwerking aangegaan. Carinova is een goed bekend staande innovatieve zorgorganisatie met een sterke lokale verankering. Carinova is actief op vier zorggebieden: Thuiszorg, Huishoudelijke Hulp, Woonzorg en Jeugd- en Maatschappelijke Zorg. Vegro Verpleegartikelen is een landelijk werkende organisatie in verpleegartikelen, hulpmiddelen en kraamzorgproducten.

Naam Carinova blijft
In het kader van de samenwerking neemt Vegro de activiteiten van Carinova op het gebied van AWBZ-hulpmiddelen over. Vegro zal deze onder de naam van Carinova blijven uitvoeren en neemt de inkoop, het assortiment, de logistiek, administratie, service en exploitatie omtrent de hulpmiddelen voor haar rekening. Voor uitleen kunnen klanten uiteraard terecht op de vertrouwde adressen van Carinova. Daarnaast biedt Vegro in Thuiszorgwinkel Deventer een uitgebreid assortiment hulpmiddelen.

Waarom deze samenwerking?
De samenwerking is een gevolg van veranderingen in het zorgstelsel, zoals de Wmo en het overgaan van de uitleen van de AWBZ naar de Zorgverzekeringswet in 2013.
Edwin Hummel, lid Raad van Bestuur Carinova: “We zijn erg enthousiast over de samenwerking. Hierdoor worden onze activiteiten met betrekking tot hulpmiddelen ondergebracht bij een landelijk opererende, zeer klantgerichte organisatie. Dat past uitstekend bij Carinova. Carinova kan zich volledig toeleggen op het leveren van zorg en partner Vegro levert de juiste hulpmiddelen. Door de samenwerking kan Carinova de dienstverlening aan cliënten op een nog hoger peil brengen en is het behoud van werkgelegenheid voor de medewerkers veilig gesteld.”

Optimaal resultaat voor iedereen
René Kamerbeek, algemeen directeur van Vegro, ziet ook veel voordelen: “Door deze samenwerking geeft het ons de mogelijkheid uit te breiden in het werkgebied van Carinova waarmee we dichter bij onze klanten kunnen zijn. Wij hebben namelijk voor de Carinova cliënten een uniek en uitgebreid pakket aan diensten. Met de samenwerking kunnen we een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening op het gebied van de uitleen van hulpmiddelen en een sterke winkelformule onder de Carinovavlag neerzetten. Ik ben ervan overtuigd dat we met de samenwerking een optimaal resultaat behalen voor iedereen.”

8.5
568 Thuiswinkel reviews

helemaal tevreden

Janny 17-12-2017 09:25:55 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)