Het zijn de sta-opstoel-weken bij Vegro!

Profiteer van tot wel €900,- korting op sta-opstoelen. 

Kies voor een standaardmodel of laat een sta-opstoel
op maat aanmeten.Heel veel voordeel op alle sta-opstoelen

Een sta-op stoel saai en oubollig? Niet bij Vegro! Bij Vegro kun je je nieuwe sta-op stoel namelijk helemaal zelf samenstellen. Je kiest zelf het model, de kleur en de stofsoort van de stoel uit. De komende weken zijn het sta-op stoel weken bij Vegro: ontvang tot wel €900,- korting op sta-op stoelen en op maat gemaakte stoelen!

Bekijk deelnemende producten

Sta-op stoel kopen bij Vegro: tot €900 korting!

De relaxstoel; waarin je 's ochtends de krant leest, voor de televisie hangt of af en toe lekker in wegdommelt. Onmisbaar. Maar wat als het steeds lastiger wordt om in- en uit deze luie stoel te komen? 

Een (elektrische) sta-op stoel biedt dan uitkomst. Deze stoel met speciale sta-op-functie helpt je om gemakkelijk te gaan zitten en weer op te staan. 

Bekijk het assortiment

Een steuntje in de rug met een sta-op stoel

Een sta-op stoel geeft je een stukje vrijheid terug. Doordat de sta-op stoel wordt afgesteld op de zithouding die voor jou het best is, wordt het gemakkelijker om in en uit de stoel te komen. Een sta-op stoel ondersteunt je bovendien letterlijk, door licht naar voren te kantelen wanneer je op wil gaan staan. 

Een goede sta-op stoel is helemaal afgesteld op je persoonlijke zithouding en lichaamsbouw. Een adviseur aan huis kan hierbij helpen. Zo kun je de sta-op stoel gelijk in het comfort van je eigen woonkamer uittesten! 

Maak vrijblijvend een afspraak

Langer zelfstandig met een sta-op stoel van Vegro

Een sta-op stoel is een comfortabele relaxstoel, die je een stukje zelfstandigheid (terug)geeft. De aanschaf van een sta-op stoel kent bovendien verschillende voordelen

Heb je last van zit- en rugklachten, of ervaar je steeds meer moeite met het opstaan vanuit je stoel? Probeer dan eens één van onze elektrisch verstelbare seniorenstoelen. Met één druk op knop helpt de stoel je met het opstaan en gaan zitten. 

Extra fijn: de comfortabele sta-op stoelen van Vegro helpen je bij het aannemen van de juiste zithouding, waarmee de kans op lichamelijk klachten wordt verlaagd.

Deskundig advies op maat bij Vegro

Het kopen van een sta-op stoel hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Vegro heeft een breed assortiment aan sta-op stoelen in verschillende modellen, stijlen en kleuren. Maatwerk stoelen noemen we dat.

Laat een stoel aanmeten die perfect bij jou en je interieur past. Vegro helpt je graag bij het uitzoeken van de ideale sta-op stoel. Bij aankoop van een op maat gemaakte Fitform sta-op stoel via onze adviseur aan huis ontvang je nu ook nog eens €500 korting!*

*Deze actie is alleen geldig van 17 oktober tot en met 27 november 2022 voor op maat gemaakte sta-op stoelen van Fitform. De actie is niet geldig in onze Vegro zorgwinkels of i.c.m. andere acties en/of kortingen.

Deelnemende producten

€ 3.481,00
PRODUCTTILE
Sta-op stoel Björn
Nr. A15775
€ 2.299,00
PRODUCTTILE
€ 3.075,00
PRODUCTTILE
€ 1.299,00
PRODUCTTILE

Onze voordelen

 

Dé specialist op zorggebied

Vegro staat altijd voor je klaar met passende hulpmiddelen en deskundig advies.
Bekijk onze adviezen

 

Altijd bij jou in de buurt

Met meer dan 50 zorgwinkels en een webshop zijn we altijd in de buurt.
Bekijk al onze winkels

 

Beoordeeld met een 8.9

Onze klanten waarderen onze service en beoordelen ons met een mooie voldoende. Bekijk alle reviews


Sta-op stoel op maat bij Vegro

De ideale sta-op stoel is afgestemd op je persoonlijke lichaamsbouw en zithouding. Voor optimaal zitcomfort dient de stoel dus op het lichaam van de gebruiker afgesteld te zijn. Dat houdt in dat de stoel is aangepast op zithoogte, zitbreedte, zitdiepte, de armleggerhoogte en -breedte, de rughoogte en de rugondersteuning. 

Bij Vegro kun je terecht voor standaardmodellen die direct uit voorraad leverbaar zijn, maar je kunt er ook voor kiezen om een stoel speciaal op maat (en smaak) aan te laten meten.

Alle voordelen van een sta-op stoel

Veelgestelde vragen

Je kunt een artikel opzoeken door gebruik te maken van de zoekbalk bovenaan de pagina. Je voert simpelweg de naam van het artikel in en klikt daarna op het vergrootglas.

Je kunt ook een product opzoeken door gebruik te maken van de tabbladen in het menu bovenaan homepage. 
Zodra u een artikel op de website hebt gekozen klikt u op 'kopen'. Wilt u een artikel huren of lenen, dan kunt u dit vinden onder de knoppen huren en lenen in de webwinkel. Volg verder de aanwijzingen in het scherm. De prijzen die u ziet zijn inclusief BTW.
Op de pagina die verschijnt na aanmaken van een account kunt je je gegevens bekijken en eventueel wijzigen. Ook je orderhistorie is daar zichtbaar. Dit is ook de plek om je aan of af te melden voor de nieuwsbrief.
Dat kan zeker en is kosteloos. Alle informatie vindt u op onze adviespagina over lenen.
Alle vragen

Veelgestelde vragen

Laden
Laden