Blijf genieten van het leven

Met een beetje hulp van ons

Al méér dan 35 jaar kunnen klanten bij Vegro terecht voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen. Met een uitgebreide webshop en zorgwinkels door heel Nederland is Vegro altijd bij jou in de buurt. Wij zijn er voor al jouw zorgvragen en onze medewerkers helpen daar graag bij. Samen met jou kijken we naar wat wél kan. Zodat jij kunt blijven genieten van het leven. Met een beetje hulp van ons.

Uitgebreid assortiment

Bij ons vind je een breed assortiment aan zorghulpmiddelen, die je kunt kopen, huren of lenen. Dit zijn artikelen voor zowel alledaagse als specifieke gevallen. Online bestel en betaal je veilig, gemakkelijk en snel. Veel producten zijn uit voorraad leverbaar. Zo weet je zeker dat je jouw gewenste artikelen snel in huis hebt. 

Bekijk ons assortiment

Onze voordelen

 

Dé kennisspecialist op zorggebied

Vegro staat altijd voor je klaar met passende hulpmiddelen en deskundig advies.Bekijk al ons advies

 

Altijd bij jou in de buurt

Met meer dan 50 zorgwinkels en een webshop zijn we altijd in de buurt.Bekijk al onze winkels

 

Beoordeeld met een 8.9

Onze klanten waarderen onze service en beoordelen ons met een mooie voldoende.Bekijk alle reviews

Adviseur aan huis

Lukt het niet om naar een van onze winkels te komen? Geen probleem. Dan komt een van onze adviseurs graag bij je langs. Want waar kun je beter geadviseerd worden dan in jouw eigen omgeving? Je kunt het hulpmiddel direct testen. Zo ervaar je hoe het is om bijvoorbeeld een sta-opstoel in huis te hebben. Of een ritje te maken op een scootmobiel. Zo weet je tenminste wat je koopt!

Maak afspraak

Uitgelichte producten

€ 139,00
PRODUCTTILE
€ 1.299,00
PRODUCTTILE
€ 36,99
PRODUCTTILE
€ 29,99
PRODUCTTILE
€ 119,00
PRODUCTTILE
€ 36,99
PRODUCTTILE

Veelgestelde vragen

Je kunt een artikel opzoeken door gebruik te maken van de zoekbalk bovenaan de pagina. Je voert simpelweg de naam van het artikel in en klikt daarna op het vergrootglas.

Je kunt ook een product opzoeken door gebruik te maken van de tabbladen in het menu bovenaan homepage. 
Zodra u een artikel op de website hebt gekozen klikt u op 'kopen'. Wilt u een artikel huren of lenen, dan kunt u dit vinden onder de knoppen huren en lenen in de webwinkel. Volg verder de aanwijzingen in het scherm. De prijzen die u ziet zijn inclusief BTW.
Op de pagina die verschijnt na aanmaken van een account kunt je je gegevens bekijken en eventueel wijzigen. Ook je orderhistorie is daar zichtbaar. Dit is ook de plek om je aan of af te melden voor de nieuwsbrief.
Dat kan zeker en is kosteloos. Alle informatie vindt u op onze adviespagina over lenen.
Alle vragen

Veelgestelde vragen

Laden
Laden