Filters

Eropuit met mobiliteitshulpmiddelen


Kan jij hulp gebruiken bij je mobiliteit?

Lekker naar het bos, je (klein)kinderen of gewoon een wandeling naar de supermarkt; dagelijkse dingen die je het liefst zonder zorgen doet. Maar wat als jij jezelf niet goed kunt verplaatsen? Gelukkig zijn er genoeg oplossingen! Met hulpmiddelen zoals een rollator, wandelstok of scootmobiel kun jij op pad blijven gaan. Dus kies jouw perfecte mobiliteitshulpmiddel en ga lekker eropuit!

  • .Mobiel blijven
  • .Je zelfstandigheid houden
  • .Veiliger op pad
  • .Langere afstanden maken  • .Aan te passen naar jouw wensen
  • .Comfortabel en onbezorgd op pad
  • .Beoordeeld met een 8,9!

De voordelen van mobiliteitshulpmiddelen

Met een mobiliteitshulpmiddel ga jij met een gerust hart de deur uit. Maar er zijn nog meer voordelen. We vertellen er alles over! 

1. Mobiel blijven

Bewegen is om veel redenen belangrijk. Door regelmatig een wandeling te maken houd jij je spierkracht en daarmee de kracht in je benen. Daardoor wordt het risico op vallen kleiner, of kan jij jezelf beter opvangen bij een val. Zo blijf jij mobiel!

2. Je zelfstandigheid houden

Met een rollator, wandelstok of scootmobiel kun jij zelf op pad! Bijvoorbeeld voor de boodschappen of een rondje door het park. Jij hebt hiervoor geen hulp nodig van anderen en kunt dus zelfstandig blijven.

3. Veiliger op pad

Als je minder stevig op je benen staat, geeft een rollator, wandelstok of scootmobiel houvast. Je kunt hierdoor je balans bewaren of erop steunen als dat nodig is. Ook met een minder goede mobiliteit kun je op pad, terwijl de kans om te vallen kleiner is.

4. Langere afstanden maken

Door een verminderde mobiliteit kun je vaak maar korte afstanden afleggen. Dankzij onze mobiliteitshulpmiddelen kun jij er gewoon op uit. Een dagje met familie naar de dierentuin of het museum? Jij bent erbij!Ga eropuit!

Met hulpmiddelen zoals een rollator, wandelstok of scootmobiel kun jij op pad blijven gaan. Lees alles over het beste hulpmiddel voor jou. 

Eropuit met de rollator en wandelstok

Vanaf wanneer je een rollator nodig hebt verschilt per situatie. Een rollator wordt bijvoorbeeld gebruikt bij een verminderde mobiliteit, problemen je evenwicht of heupklachten. Denk je dat je toe bent aan een rollator? Dan heb je vast een hoop vragen. We helpen je op weg met het beste rollatoradvies voor jou.

Een wandelstok is handig om te gebruiken in combinatie met een rollator. Met een wandelstok verdeel je de inspanning over je lichaam. Er komt daardoor minder druk op de zwakkere plekken, zoals je knieën of heupen. Met een stokhouder op je rollator of scootmobiel neem je de wandelstok makkelijk mee!

Bekijk tips voor een rollator kopen.
 

Eropuit met de scootmobiel

Worden (lange) afstanden steeds lastiger? Dan is een scootmobiel misschien wel de oplossing voor jou. Zo kun je toch lekker eropuit gaan. We geven jou het beste advies over scootmobielen. Toch is een scootmobiel kopen een grote stap. Wil jij hier graag persoonlijk advies bij? Maak een gratis afspraak met onze adviseur aan huis! Jij kunt de scootmobiel uitproberen in jouw eigen omgeving en krijgt de beste hulp bij jouw keuze.

Bekijk tips voor een scootmobiel kopen.
    

Eropuit weken bij Vegro! Van 16 mei tot en met 26 juni

Korting op mobiliteitsproducten

Het warme weer staat voor de deur! Tijd om er lekker op uit te gaan met jouw nieuwe hulpmiddel. Tijdens de Eropuit weken van Vegro profiteer je van 15% korting op rollators, wandelstokken en scootmobielen. Vind jouw mobiliteitshulpmiddel en maak er een geweldige zomer van!


eropuit met de rollator
15% korting

15% korting

Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden