Breng een bezoek aan de Vegro stand tijdens de 50PlusBeurs!

vrijdag 05 september 2014

Vegro is dé specialist op het gebied van hulpmiddelen. De Thuiszorgwinkels van Vegro vindt u door heel Nederland, maar ook tijdens de 50PlusBeurs staan wij graag voor u klaar met informatie en advies. Heeft u bijvoorbeeld een loophulpmiddel nodig of een op maat gemaakte aanpassing dan helpen wij u graag verder. Hulpmiddelen kunt u huren, lenen of kopen.

Bezoek de Vegro stand tijdens de 50PlusBeurs van 16 tot en met 20 september in Jaarbeurs te Utrecht Hal 9 standnummer A084. Hier demonstreren wij u graag hulpmiddelen die u in de toekomst langer zelfstandig thuis kunnen laten wonen, maar uiteraard ook ons assortiment op het gebied van gezondheid en mobiliteit. Producten uitproberen? Neem tijdens de 50PlusBeurs op donderdag van 11.00 tot 13.00 deel aan het Vegro testpanel.

Direct op zoek naar een hulpmiddelen? Tijdens de beurs profiteert u van diverse mooie aanbiedingen! Tevens maakt u iedere dag kans op mooie prijzen, dus vul in en win! Wij maken iedere dag om 17.00 de dag winnaars bekend.

Maak kans op mooie prijzen! En haal de Vegro boodschappentas op bij de stand. Kortom genoeg redenen om de Vegro stand te bezoeken tijdens de 50PlusBeurs. Onze nieuwe goodiebags staat voor u klaar. Wij verheugen ons op uw komst!

De 50PlusBeurs is ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers en biedt de 100.000 bezoekers 6 hallen met informatie, amusement en voordeel. Met 600 stands, workshops en presentaties. Maar ook vele optredens op podia met muziek, show, dans en exposities. Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen!

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)