Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Medela Freestyle Flex™ Borstkolf Nr. A13977

Prijs
€ 389,00
Tijdelijk niet leverbaar
Borstkolf Medela Freestyle Flex
Nr. A13977
€ 389,00
Tijdelijk niet leverbaar
Dit is een hygiëne artikel.
Omschrijving
De Medela Freestyle Flex™ is een dubbele, elektrische borstkolf die jij gebruikt waar én wanneer jij dat wilt. De kolf weegt nog geen 300 gram, en kun je door het handzame formaat overal gemakkelijk mee naartoe nemen. De ingebouwde oplaadbare accu stelt jou in de gelegenheid om praktisch altijd te kunnen kolven. Net als alle andere Medela kolven werkt de Medela Freestyle Flex™, via de bekende Medela 2-Phase Expression® technologie. Ofwel, een technologie die gebaseerd is op het natuurlijke zuigritme* van jouw baby. Wat resulteert in een comfortabelere kolfervaring. Het kolven verloopt snel en efficiënt. Bovendien kolf je met de dubbele kolf gemiddeld 18% meer melk vergeleken met enkelzijdige kolven.

Ingebouwde oplaadbare accu
De kolf is voorzien van een ingebouwde oplaadbare accu. Volledig opgeladen kun je met de Freestyle Flex™ tot acht dubbelzijdige kolfsessies uitvoeren, zonder op te laden. Onderweg, en is toch de accu leeg? Geen probleem! Dankzij de meegeleverde usb-kabel kun je de kolf bijvoorbeeld in de auto opladen.

Medela Family app
De Freestyle Flex™ is de enige borstkolf van Medela die je kunt koppelen met een app op je smartphone. De Medela Family app. Wat biedt deze app allemaal?
 • De tijd bijhouden van jouw afkolfsessies;
 • De instellingen bekijken die jij gebruikt (lees hier meer over bij 'Touchscreenbediening');
 • De hoeveelheid afgekolfde melk registreren;
 • Waarschuwt jou als de oplaadbare accu van de kolf bijna leeg is.
Lees meer over de Medela Family app, en download de app direct.

Touchscreenbediening
Het digitale bedieningspaneel van de elektrische, dubbele kolf is verlicht. Via het bedieningspaneel kun je het kolven starten of pauzeren, wisselen van kolfmodus, en het vacuümniveau aanpassen. Ook beschikt het paneel over een 'startvertragingsfunctie'. Door deze functie in te schakelen start de kolf pas na tien seconden. Ideaal, en vooral bij dubbelzijdig kolven, zodat je voldoende tijd hebt om eerst de borstschilden goed te plaatsen.

Medela Flex™ technologie
Bovendien beschikt de Medela kolf over de Medela Flex™ technologie: een kolfervaring die volledig op jou is afgestemd. Deze technologie is het resultaat van een vernieuwd PersonalFit Flex™ borstschild en PersonalFit Flex™ connector:
 • PersonalFit Flex™ borstschild: het vernieuwde borstschild biedt een betere pasvorm, dankzij de wijdere openingshoek van 105°. Dit voorkomt dat de melkkanalen samendrukken, waardoor de melkstroom wordt bevorderd. De ovale vorm van het schild kan 360° worden gedraaid. Ideaal, want hierdoor kun je het borstschild plaatsen in de positie die het beste aansluit op jouw borst. Dit resulteert in 11% meer melk, en je borst wordt tot 4% beter geleegd. Het borstschild voelt comfortabel en natuurlijk aan, dankzij de flexibele, gladde en zachte rand. De Medela Freestyle Flex™ borstkolf wordt geleverd inclusief Medela PersonalFit Flex™ borstschild. Let op! Maat S (21 mm) en M (24 mm) is standaard bijgeleverd. Bekijk de andere maten. Welke maat borstschild nodig is kan de kraamhulp of de verpleegkundige in het ziekenhuis bepalen.
 • PersonalFit Flex™ connector: de vernieuwde connector is voorzien van een 'overloopbeveiliging'. Hierdoor kun je achteroverleunen, en in een comfortabele houding kolven. Het resultaat hiervan: het voorkomt dat de moedermelk in de slang en motor loopt. Kortom, het komt ten goede van de melkstroom.
En verder ...
De Medela Freestyle Flex™ borstkolf wordt geleverd inclusief:
 • 1 Freestyle motor-unit;
 • 1 netstroomadapter (inclusief usb-kabel);
 • 4 flesjes met deksel (150 ml);
 • 2 flesstandaards;
 • 1 slang;
 • 2 PersonalFit Flex™ connectors;
 • 2 PersonalFit Flex™ borstschilden (S);
 • 2 PersonalFit Flex™ borstschilden (M);
 • 1 draagtas;
 • 1 koeltas met koelelement.
*na het aanleggen van je baby, zuigt jouw baby in het begin snel om de melkstroom op gang te brengen en vervolgens langzamer om te drinken.
Specificaties
Bestemd voor Medela freestyle flex
BPA vrij
Breedte 6,6 cm
EAN 7612367065771
Elektrisch
Periode fabrieksgarantie 2 jaar
Gebruiksduur Tot 3 uur(volledig opgeladen)
Gewicht 270 gram (incl accu)
Hoogte 14,8 cm
Merk Medela
Productgroep Borstkolven
Web Sort Order 0
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden