Bezoek Vegro op de 50PlusBeurs

maandag 03 augustus 2015

De 50PlusBeurs is ’s werelds grootste evenement voor de actieve 50-plusser. Met ruim 600 exposanten in 6 hallen met workshops, proeverijen en presentaties biedt de 50PlusBeurs veel informatie, amusement en voordeel. Kortom: ogen en oren te kort! Ook dit jaar is Vegro van 15 t/m 19 september weer aanwezig en kijkt ernaar uit om u hier te zien. Wij staan graag voor u klaar met informatie en advies.

Vegro Trakteert!
Zoals u wellicht gemerkt heeft bestaat Vegro dit jaar 30 jaar. Dit willen wij tijdens de beurs graag met u vieren. Vegro trakteert daarom op een gratis gezondheidscheck. Kom bij de Vegro stand langs en laat uw bloeddruk opmeten. Maak uw check compleet en laat naar aanleiding van de metingen een persoonlijk gezondheidsplan opstellen.

Beursaanbiedingen
Kom langs en ontvang een gratis goodiebag. Tevens profiteert u van diverse spetterende beursaanbiedingen. Kortom genoeg redenen om de Vegro stand te bezoeken tijdens de 50PlusBeurs. Wij verheugen ons op uw komst!

Wij zijn te vinden in Hal 9, standnummer A026. Kijk voor meer informatie over de 50PlusBeurs en tickets op www.50plusbeurs.nl.

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)