Bezoek Vegro op de 50PlusBeurs

woensdag 04 september 2013

De 50PlusBeurs, ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers, vindt dit jaar plaats van 17 t/m 21 september in de Jaarbeurshallen te Utrecht. En natuurlijk is Vegro hierbij aanwezig!

Heeft u een hulpmiddel of een op maat gemaakte aanpassing nodig? Wilt u meer informatie over Rollz Momenten? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden om langer zelfstandig thuis te blijven wonen? Voor antwoord op deze en al uw andere vragen staan wij voor u klaar in Hal 9, standnummer A080.

Langer thuis
Zolang het mogelijk is blijven we graag zelfstandig thuis wonen. Thuis, in de vertrouwde omgeving, met vrienden en familie in de buurt. Maar wat zijn de mogelijkheden om zo lang mogelijk zelfstandig en comfortabel thuis te blijven functioneren? Graag informeren wij u over ons ‘Langer Thuis’ assortiment en uiteraard over de andere comfort- en gezondheidsproducten. U kunt ook zelf een van onze producten uitproberen.

Uw eigen Rollz Moment
Vegro introduceert in samenwerking met Rollz de Rollz Momenten. Een dagje erop uit of een weekendje weg? Geen probleem met Rollz Momenten. Wij vertellen u graag meer over de Rollz (een rollator en rolstoel ineen) en dit unieke verhuurconcept.

Tijdens de 50PlusBeurs kunt u uw eigen Rollz Moment vast laten leggen. Ga bijvoorbeeld op Safari met vrienden en vergeet hierbij de Rollz niet. Nieuwsgierig? Kom langs in onze stand, Hal 9 standnummer A080.

Win!
Onze partner de Edwin van der Sar Foundation is ook aanwezig op de Vegrostand. De Foundation zet zich in voor mensen met een hersenbeschadiging. Steun dit prachtige doel door een kleine donatie te doen. Onder de donateurs verloten wij een kookworkshop georganiseerd bij Keizer Culinair.

Ter afsluiting van de beurs verloten wij onder de standbezoekers een comfortabele scootmobiel, dus Vul in en Win!

Kortom, genoeg redenen om de Vegro stand te bezoeken tijdens de 50PlusBeurs. Uiteraard staan de bekende groene goodiebags weer voor u klaar. Wij verheugen ons op uw komst!


Leen, huur of koop uw hulpmiddel eenvoudig bij een van de Thuiszorgwinkels of online via de webwinkel www.vegro.info. Vegro heeft thuiszorgwinkels in samenwerking met: TSN, TSN Thuiszorg Groningen, Zorggroep Almere, Activite, Cordaan, Vierstroom, HWW, Carinova, Wielborgh, Aafje, Florence, De Zellingen, Zorgspecialist, Marente, STMR, Thuiszorg Rotterdam, GroenekruisDomicura.

8.5
607 Thuiswinkel reviews

Snel leverbaar, aflevering op een ander adres mogelijk

17-1-2018 13:47:30 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)